~~Ciekawy napisał(a): Panowie a co z podatkiem Belki, bo w punkcie 37 konkretów na 100 dni miał być zniesiony a tu już jakieś 450 dni a podatek sobie hula to do zwrotu mam za jakieś 350 dni, no to przy dajmy na to 50 tys. lokaty oszczędnościowej to mi nowy rząd wisi, w zależności od oprocentowania,już jakieś 500-800 zł. To gdzie mogę się zgłosić po zwrot?
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): trzeba zaraz jechać do STS-u bo musze się odegrać...;D
Kolektura na Zygmunta Augusta jeszcze istnieje ?
~~Autor Jasio z STSu napisał(a):
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
3 godz. 31 min. temu
Duński europoseł na forum europarlamentu (po kolejnych żądaniach Trumpa w kontekście Grenlandii), zwrócił się do Trumpa, króciutko: "Odp_ier_dol się". Dzięki Bogu w Danii nie ma PiSu, bo chłopa by zlinczowali.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jutro Mirka
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Autor Jasio z STSu napisał(a):
3 godz. 31 min. temu
Duński europoseł na forum europarlamentu (po kolejnych żądaniach Trumpa w kontekście Grenlandii), zwrócił się do Trumpa, króciutko: "Odp_ier_dol się". Dzięki Bogu w Danii nie ma PiSu, bo chłopa by zlinczowali.
jasnowidz?
czy raczej opętany frajer ?...zajrzyj za telewizor bo kto wie czy Jasia i tam nie zobaczysz ...;D
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Autor Jasio z STSu napisał(a):
3 godz. 31 min. temu
jasnowidz?
czy raczej opętany frajer ?...zajrzyj za telewizor bo kto wie czy Jasia i tam nie zobaczysz ...;D
Frajer to ciebie spłodził
A ciebie kto, ojca swego znasz ?