Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
20 marca 2025r. o 7:43
ja jestem wśród swoich...
przykładem na to jest to że mi odpisujesz...;D

nie wiem zresztą o co ci chodzi...piszesz że mam zrobić wypad ''do swoich'' a przecież z baletem nie mam nic wspólnego...;D
więc o co ci chodzi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopomarańczowa Alstremeria niezalogowany
20 marca 2025r. o 8:47
No to poczytałeś już wiadomości? To jakie tam sukcesa sum w tefałenie?:)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
20 marca 2025r. o 9:02
a skąd pierd o tym że szukałem wiadomości w TVN?

tam teraz praktycznie bez przerwy pieprzenie o Basieńce...
co mnie osobiście ''LOTTO''...; D

a co tam nowego u ciebie i twojej RUSpublice? ..dalej plujecie na DEMOKRATYCZNIE wybranego premiera i na DEMOKRATYCZNIE wybrany rząd?
a właśnie ...ogłosiliście już kolejną ''zrzutę narodową'' bo krajowa rada radiofonii nakłada na twoją szczujnię kolejne kary finansowe...;D
22745
oprych
20 marca 2025r. o 9:13
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): premier Donald Tusk.

"Panie Prezydencie. Przywrócenie rządów prawa po ośmiu latach bezprawia, za które jest Pan współodpowiedzialny, było i jest głównym celem mojego rządu. A czasy, kiedy prezydent, premier czy prezes partii wpływali na losy śledztw, minęły. Proszę się do tego jakoś przyzwyczaić" – napisał szef rządu na portalu X.

no i po ci to było Ążej?
na narty już chyba nie pojedziesz ale może zacznij dmuchać ''krokodylka''...;D

"Nielegalne przejęcie TVP, nielegalna zmiana Prokuratora Krajowego, nielegalne wycofanie kontrasygnaty, niepublikowanie wyroków TK i wybiórcze uznawanie wyroków SN to są te rządy prawa?

To jest kpina, a nie rządy prawa."

Sławomir Mentzen
~~Pytanie niezalogowany
20 marca 2025r. o 9:17
A w TVP info sukcesy są? Tak pytam
Bo ponoć są w Polsacie ale nie jestem pewny:)
~~Boczek niezalogowany
20 marca 2025r. o 12:25
Jest outwa sukces! Tancerze baletu mongolskiego może przejść na emeryturę w wieku 40 lat . Ourwa czym oni się zajmują.
~~ niezalogowany
20 marca 2025r. o 15:55
Biuro prasowe Ministerstwa Edukacji Narodowej potwierdziło że planuje zmianę zasad oceniania zachowania uczniów. Docelowo ocena taka ma zostać zlikwidowana. Zmiany mają wejść w życie w 2026 roku. Wcześniej czeka nas jednak tzw. okres przejściowy.

Hahaha, według tych kryteriów to i ten z poddasza mógłby ukończyć zawodówkę.
~~Wyborca PO niezalogowany
20 marca 2025r. o 16:01
Po co Polakowi sukces jak ma w Berlinie? nie? no.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza