Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~J23 niezalogowany
20 marca 2025r. o 18:58
~~rządza pieniądza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Koniec polskiego rolnictwa. Tusk milczy, a umowa już działa. UE pompuje setki miliardów euro na żywność z Ameryki Południowej....
Spełnia się najczarniejszy z możliwych scenariuszy. Przy milczącej aprobacie rządu Donalda Tuska, Unia Europejska zdecydowała się na wdrażanie umowy z państwami Mercosuru. Pieniądze, które mogłyby zostać w Europie i zasilać polskie rolnictwo popłyną do Ameryki Południowej. Mowa o setkach miliardów euro....

Biedni ci Polscy rolnicy ,niedawno mój kolega sprzedał 100 hektarów firmie deweloperskiej z Warszawy po bańce za 1 hektar .

Ja cierpię dolę ...To ty masz kolegów ? :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dozywocie dla zdrajców niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:00
~~Ciekawe napisał(a): Dowództwo niemieckie nad Polską armią jest dla nas najlepsze?

To pisowsko-ruska propaganda. Polska może robić sobie co chce i kupować sprzęt jaki chce i ile chce.
~~rządza pieniądza niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:00
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~rządza pieniądza napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Koniec polskiego rolnictwa. Tusk milczy, a umowa już działa. UE pompuje setki miliardów euro na żywność z Ameryki Południowej....
Spełnia się najczarniejszy z możliwych scenariuszy. Przy milczącej aprobacie rządu Donalda Tuska, Unia Europejska zdecydowała się na wdrażanie umowy z państwami Mercosuru. Pieniądze, które mogłyby zostać w Europie i zasilać polskie rolnictwo popłyną do Ameryki Południowej. Mowa o setkach miliardów euro....

Biedni ci Polscy rolnicy ,niedawno mój kolega sprzedał 100 hektarów firmie deweloperskiej z Warszawy po bańce za 1 hektar .

Ja cierpię dolę ...To ty masz kolegów ? :-)

Tsza sie było uczyć biedaku , jeszcze dla cię nie jest za późno.
13926
qwax_
20 marca 2025r. o 19:09
~~rządza pieniądza napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Koniec polskiego rolnictwa. Tusk milczy, a umowa już działa. UE pompuje setki miliardów euro na żywność z Ameryki Południowej....

Ciekawe co powiesz jak w sklepach będzie tylko żarcie z Ameryki Południowej.
Żarcie nie spełniającej żadnych norm i pełne niedozwolonych pestycydów.
Będziemy się tym "zajadać".
Więc ciekawe, kto wtedy będzie "biedny"

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~J23 niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:12
Są osoby na forum które twierdzą że Tusk zawsze kłamie....Ja stanowczo zaprzeczam !
Tusk parę lat temu zarzekał się publicznie ( filmiki z wypowiedzi w internecie ) że będzie stanowczo walczył z "rusofobią"... Słowa dotrzymał !
.....Na koniec dodam, że Wojsko Polskie Donald oddał pod opiekę Niemiec w ramach reparacji wojennych! Rafał potwierdził że my pożyczamy miliardy od unii europejskiej na rzecz wzmocnienia obronności unii europejskiej. Czy ktoś zna lepszego kandydata na zwierzchnika sił zbrojnych RP ?
~~tak było niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:21
Za czasów komuny, zdrajcy Polski i donosiciele: Bronisław Komorowski, Adam Michnik, Stefan Niesiołowski, Władysław Frasyniuk, siedzieli w więzieniach i byli wyp-dalani z roboty. Zamykali ich tam patrioci, ulubieńcy prawoz- krec nej braci głupszej: sędzia Kryże czy prokurator Piotrowicz.
Zdrajca - Donald Tusk pracował fizycznie, bo na pracę zgodną z wykształceniem, za działalność w opozycji, nie miał co liczyć.
Patriota Jarosław Kaczyński jako dziecko patriotycznych rodziców (wrogów komuny), zagrał w filmie, maturę zdał, bo załatwił mu to czerwony kacyk - Kuberski. Stan wojenny przesiedział pod pierzyną, a w wolnej już Polsce, przez półtora roku pobierał goudę z ruskim oberszpionem Wasinem

Podczas gdy inne partie klepały biedę obrotny Jaruś do spółki z bolszewickimi kamratami (Czabański, Kujda) uwłaszczył swoje PC na majątku wszystkich Polaków (RSW RUCH), a gdy jego złodziejska partia naru-chała długów, kolejny bolszewik -Jasiński, w ostatnim dniu urzędowania umorzył je.
Nie wiem jak wam - krec --ane, PiSowskie urwie syny to się skleja, ale jestem pewien, że nawet lobotomia by wam nie pomogła. Dalej będziecie per-dolić o złodziejach z Peło i kryształowym PiSie.

Zastosowana autokorekta

~~Płowoszara Sasanka niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:29
~~tak było napisał(a): Za czasów komuny, zdrajcy Polski i donosiciele: Bronisław Komorowski, Adam Michnik, Stefan Niesiołowski, Władysław Frasyniuk, siedzieli w więzieniach i byli wyp-dalani z roboty. Zamykali ich tam patrioci, ulubieńcy prawoz- krec nej braci głupszej: sędzia Kryże czy prokurator Piotrowicz.
Zdrajca - Donald Tusk pracował fizycznie, bo na pracę zgodną z wykształceniem, za działalność w opozycji, nie miał co liczyć.
Patriota Jarosław Kaczyński jako dziecko patriotycznych rodziców (wrogów komuny), zagrał w filmie, maturę zdał, bo załatwił mu to czerwony kacyk - Kuberski. Stan wojenny przesiedział pod pierzyną, a w wolnej już Polsce, przez półtora roku pobierał goudę z ruskim oberszpionem Wasinem

Podczas gdy inne partie klepały biedę obrotny Jaruś do spółki z bolszewickimi kamratami (Czabański, Kujda) uwłaszczył swoje PC na majątku wszystkich Polaków (RSW RUCH), a gdy jego złodziejska partia naru-chała długów, kolejny bolszewik -Jasiński, w ostatnim dniu urzędowania umorzył je.
Nie wiem jak wam - krec --ane, PiSowskie urwie syny to się skleja, ale jestem pewien, że nawet lobotomia by wam nie pomogła. Dalej będziecie per-dolić o złodziejach z Peło i kryształowym PiSie.Zastosowana autokorekta

100/100
~~Płowoszara Sasanka niezalogowany
20 marca 2025r. o 19:46
Wolne Radio Europa
Wczoraj o 16:27 ·
Andrzej Duda wpadł w szał.
Media publikują wypowiedzi najbliższych współpracowników zaniepokojonych zachowaniem prezydenta.
Nie dziwimy się zdenerwowaniu głowy państwa. Wydarzenia związane z tragiczną śmiercią Barbary Skrzypek wstrząsnęły nim dogłębnie i teraz boi się jakichkolwiek rozmów i to nie tylko z Kaczyńskim, ale ze wszystkimi. To, że po tylu spotkaniach z Kaczyńskim jeszcze żyje, zakrawa na cud. Nie obawia się tylko rozmów z żoną, ale tutaj nie ma żadnego ryzyka. Stan jest poważny, a list do Donalda Tuska jest tego najlepszym przykładem. Urzędnicy pracują nad prezydenckim kalendarzem, tak aby bezpiecznie doholować Andrzeja Dudę do końca kadencji.
Grafiki zapełniają się znowu wyjazdami na narty, serfowaniem w morzu i zbieraniem patyków na plaży. W ostateczności może się spotkać z kimś mniej ryzykownym. Spotkanie z Błaszczakiem nie może zabić, co najwyżej prezydent nabawi się kataru, po spotkaniu z Kukizem odwiozą go na odwyk, a po Jakim straci portfel. Oby tylko nie rozmawiał z Kaczyńskim.
Wiemy, że Andrzej Duda jest fanem Wolnego Radia Europa i czasami pod nickiem "To nie ja" komentuje nasze posty. Dlatego apelujemy!
" Panie prezydencie. Wszystko będzie dobrze. Giną tylko ważne osoby, posiadające wiedzę i znaczenie. Panu to nie grozi.

;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!