Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~kupiłem nick niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:06
~~J23 napisał(a):
Wątpliwości rosną, gdy uświadomimy sobie, że obdarowane Stowarzyszenie nigdy nie kryło swoich sympatii dla środowisk LGBT czy sprowadzania uchodźców do Polski. Czy to przypadek, że właśnie teraz organizacja otrzymuje pokaźny zastrzyk finansowy z publicznej kiesy?"

Czyje wątpliwości rosną tłuku, ty się Kujda nudzisz w robocie ? Środowisko LGBT to także środowisko prezesa, a ten o sprowadzaniu uchodźców coś wie .Zastrzyk finansowy też był 5 tys. dolarów od 1 wizy , a było ich 400tys. Pieniądze nie poszły do wspólnej kasy , niestety.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
25 marca 2025r. o 12:13
Aaaa no to w porządku. Przecież PiS też kradło i defraudowało nasze pieniądze to PO też może.
~~pytanie retoryczne niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:18
oprych napisał(a): Aaaa no to w porządku. Przecież PiS też kradło i defraudowało nasze pieniądze to PO też może.

To drugie zdanie jest bez sensu ,wiejski tłuczku kartoflany .To ci go zbudował tłuku.
~~Brunatnozielona Kobea niezalogowany
25 marca 2025r. o 12:24
~~Brunatnozielona Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): piszę noeprawdę...

tak piszesz nieprawdę , wszyscy o tym wiemy

Muszę przyznać że ja też piszę często nieprawdę szerząc propagandę. Ale tak mi nakazała centrala przesyłając przekazy dnia.
~~Nowy niezalogowany
25 marca 2025r. o 13:26
Ponoć neobenzyna ma być za 5,19 ale tylko dla neopełowców. Czeba mieć na czole znaki mągą być w formie kwiatków albo takich malutkich kapsuł.
~~Nowy niezalogowany
25 marca 2025r. o 13:50
~~Nowy napisał(a): Ponoć neobenzyna ma być za 5,19 ale tylko dla neopełowców. Czeba mieć na czole znaki mągą być w formie kwiatków albo takich malutkich kapsuł.

Bez mojej wiedzy zmieniono mi nick czemu protestuję . Ja jestem Brunatnozielona Kobea
~~Trudno nadążyć niezalogowany
25 marca 2025r. o 14:12
"... a ja incognito wśród zwykłych kibiców i to jest najfajniejsze" - napisał Donald.
Nooo, nawet nie zauważył, że siedzi w strefie gold, a tam zwykli kibice nie mają wstępu.
~~Rudobrunatnyrudawy Driakiew niezalogowany
25 marca 2025r. o 14:49
Jest sukces Tusk był wczoraj na meczu Polaków i napisał że siedział normalnie razem ze zwykłymi kibicami . Za 2 tyś na złotej trybunie . Nawet w tej sprawie musiał KŁAMAĆ.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza