Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Jasiu niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 17:02
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dziadek napisał(a): Panowie jak to mówił Giertych jak do niego prezes ma się zwracać bo niedosłyszałem?
Bo prezes kazał mu się zwracać do siebie Najjaśniejszy Panie.:)

Giertych jest wujem księcia , a Martusia bratanica Jarosława , to dziewica orleańska .

Króldupel Mściwy .
Jarema Korynietenbut Jarosław Żoliborski podły- książę na Burakowcu, mównicowych Łupniach i Chocholu,dowódca wojsk koronno-łupieżczych, wojewoda Ruski,przaśny stary starosta,starosta nowotworski, hujdziacki, trująco kaniowski. Syn starosty Onuckiego. Przeszedł niby na katolicyzm.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dziadek niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 20:29
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dziadek napisał(a): Panowie jak to mówił Giertych jak do niego prezes ma się zwracać bo niedosłyszałem?

Giertych jest wujem księcia , a Martusia bratanica Jarosława , to dziewica orleańska .

Czym jest Giertych? bo niedosłyszałem?:)
~~Granatowoszara Turzyca niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 20:40
~~Dziadek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dziadek napisał(a): Panowie jak to mówił Giertych jak do niego prezes ma się zwracać bo niedosłyszałem?

Czemu nima dżemu ?
~~Ognistoruda Bakopa niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 21:52
~~Dziadek napisał(a): Czym jest Giertych? bo niedosłyszałem?:

Faszystą na usługach Tuska
~~ha ha niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 21:55
~~Dziadek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Dziadek napisał(a): Panowie jak to mówił Giertych jak do niego prezes ma się zwracać bo niedosłyszałem?

Giertych mówi do Kaczora ,,xuju mów mi wuju !
~~Dziadek niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 22:36
To jakim jest? Bo niedosłyszałem?:)
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
4 kwietnia 2025r. o 23:50
Usuń woskowinę z uszu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 6:14
no i fajnie...nadchodzi wiosna a z nią ciepełko więc tylko się cieszyć...
ale czy wszyscy?
z wiosną kończy się tzw. okres ochronny a więc nie wolno było wyrzucać ludzi na bruk...
i chociaż nawet Trybunał uznał to niezgodne z prawem to od czego mamy (P) osłów w sejmie?
te ''spryciule '' znaleźli wyjście...nie a bruk tylko na pół roku do jak to określili ''pomieszczeń zastępczych'' ale na max pół roku...chociażby byłego hotelu pracowniczego gdzie można dzielić pokój z innymi ''lokatorami''
a co po połowie roku?...ano wpadną ochroniarze lub inna ekipa i wywleką człowieka gdzie? ano na bruk...

czyli?...co się odwlecze to nie uciecze....
wyrok odłożony w czasie ale ... ZGODNY Z ''PRAWEM''...

tylko w tym wszystkim ''zapomina się '' powiedzieć skąd będą się brali kolejni bezdomni i przemilczy to który kolejny poselski dziad nagle stanie się kolejnym milionerem mającym 12 -e czy 15 -e mieszkanie pod wynajem...

o tym cicho sza bo ''chamskiej hołocie'' jak to mawia szczerbata żoliborska łajza zrobi się kolejny spektakl gdzie pokrzyczy się ''mordercy'' lub o ''kłamliwych mordach'' i tym będą się ''żywić'' polaczki...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza