~~pytanie 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowy Żagwin napisał(a): Przed chwilą widziałam nagranie z prośbą żeby Owsiak pokazał faktury to dziennikarz został przez Owsiaka zwyzywany i wyrzucony i konferencji.
Czego się boi.Taki czysty kryształowy.
,,zwyzywany i wyrzucony i konferencji.''
Naprawdę tak było ? Jaki to dziennikarz i czy Jurek nazwał go PISim xujem ?[/c po~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białobrązowa Perowskia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Miskant napisał(a): PiSie głąby, wbijcie sobie do tych waszych tępych PiSich łbów, że im więcej będziecie najeżdżać na WOŚP, tym więcej Polaków na nią wpłaci.
Taki podprogowy imperatyw, którego działania i tak nie pojmujecie:)
Tylko dziwny czlowiek daje się okradać i jeszcze ma poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
Chyba rzeczywiście musi w tych spotach być przekaz podprogowy który działa tylko na POzytywnych inaczej.
Ja swoje pieniądze wydaję na siebie i moją rodzinę , A nie na Owsiaka i jego familię. Niestety muszę dopłacać z podatków do tego wszystkiego co jest mu "użyczane" przez samorządy i organizacje społeczne.
Zastosowana autokorekta
Super.to nie dawaj ale jeśli spotka cię lub twoja familie coś złego i będziesz musiał ratować życie to proszę nie korzystaj ze sprzętu zakupionego przez WOŚP.I lecz się prywatnie w prywatnych klinikach
To co przekazuje WOŚP to kropla w morzu, po co ten szantaż i terror, każdy ma prawo się leczyć w publicznych szpitalach, bo każdy kto jest ubezpieczony płaci składkę zdrowotną, a to są duże pieniądze.
~~Zarumieniona Gynostemma napisał(a):Tak piszesz jakby bez Owsiaka służba zdrowia przestała istnieć, a ta pomoc tak naprawdę to nawet pewnie nie 1 procent pieniędzy przeznaczonych na sprzęt i leczenie w szpitalach, każdy z nas płaci składkę zdrowotną i podatki i to dzięki tym środkom szpitale publiczne są utrzymywane.Ale chcesz wspierać WOŚP to wspieraj, ale nie dorabiaj ideologii, że dzięki temu, że raz w roku dasz na WOŚP jakąś kwotę to ratujesz życie dzieci.Ktoś napisał: ~~anka napisał(a): Kto jest taki naiwny by dawać jemu kasę?
Ja. Tak. jestem naiwna.daje bo pomagam.nie Owsiakowi ale wszystkim tym ,którzy mieli niestety okazję skorzystać z jakiegokolwiek aparatu z naklejką WOŚP,ratującego życie swoje ,swoich dzieci ,przyjaciół ,kogoś z rodziny....wrzucam do puszki dla wszystkich dzieci ,wcześniaków które przeżyją dzięki inkubatorom od WOŚP.Czy ktoś z polityków ,nieważne z jakiej partii , kiedykolwiek zasponsorował cokolwiek?Ile dzieci żyje dzięki Owsiakowi ?.Każdy jest mądry do czasu,Obyś nigdy nie zobaczył całego tego sprzętu podłaczonego do Twojego dziecka i nigdy nie zrozumiał swojej "naiwności".
~~Ziemistoszary Cząber napisał(a): Kto zapłaci za wynajęcie sali na to spotkanie? Prezydent Parkingowy jednoportkowy do hymnu?
~~J23 napisał(a): Owsik to przekręciarz ,przestańcie dla niego zbierać.