Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WHATABOUTISM jako technika PiS owskiej polemiki

~~Pisi kwik niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 14:06
Koryciarze kwiczą a socjaliści jęczą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieska Trzykrotka niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 14:28
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Orlik napisał(a): Tak robiła komuna w latach 80.
Na zarzuty USA, że komuniści w Polsce dławią demokrację i wsadzają dysydentów do więzień, władza ludowa zawsze odpowiadała "a u was biją Murzynów".

*******************************************************************************************************************************
Owszem ale to była technika stosowana od wojny do końca lat 80. Najwyraźniej dzisiejsi liderzy polityki czerpią z nauk systemu PRL . Nawet królujący w Polsce partyjny system rządzenia pochodzi wprost z Radzieckiej KPZR. A uwłaszczanie się polityków na publicznym majątku to namiastka tamtej oligarchii.

To może nam opowiesz co robiłeś za komuny.
~~Ciekawa od kawy niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 15:43
~~Ciemnoniebieska Trzykrotka

To może nam opowiesz co robiłeś za komuny.
[/c napisał(a):
Też jestem ciekawa . Jak coś wiesz gadaj.
~~Pewnie wiemy niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 15:48
Chyba był w ZOMO LUB UB.
Gnębił prawdziwych Polaków patriotów.
~~To możliwe niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 15:54
~~Pewnie wiemy napisał(a): Chyba był w ZOMO LUB UB.

Bo ja słyszałem że kiedyś był trepem.
~~W21W2 niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 17:38
~~To możliwe napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pewnie wiemy napisał(a): Chyba był w ZOMO LUB UB.

Bo ja słyszałem że kiedyś był trepem.

On chyba był w WSW i ścigał Jurka na lewiźnie.
~~Irezyna płowa niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 18:08
A co robił w tym czasie Lucjan? Ma może ktoś ma jakąś wiedzę czy czasem nie był on w jakiejś komórce POP. ? Nie wierzę że nie ma w swoim życiorysie przynależności do struktur komunistycznych.
~~To zależy gdzie niezalogowany
22 stycznia 2024r. o 18:32
~~Irezyna płowa napisał(a): A co robił w tym czasie Lucjan? Ma może ktoś ma jakąś wiedzę czy czasem nie był on w jakiejś komórce POP. ? Nie wierzę że nie ma w swoim życiorysie przynależności do struktur komunistycznych.

Na Wizowie komórke na pewno mieli . Bo tam ponoć była aktywna opozycja i przeciwstawiała się tej komórce. Ale w samych Ocicach to komórki raczej nie było. Tam był tylko opozycjonista bez komórki PZPR.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza