~~Miedziany Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ceglany Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a): Dlaczego w niedzielę jest zamknięta Biedronka na Chrobrego.Tusk obiecał ,że będzie czynna.
Benzyna po 5,19 zł kwotę wolną od podatku też i co jest ?O tak sobie powidział, a Niektórzy w to uwierzyli.Ha, ha
Bo to była tylko taka przenośnia.
Z podwyżką dla nauczycieli też
~~nero napisał(a): Temat jest CO NAS CZEKA W NIEDZIELĘ. To wam powiem. DARCIE MORDY NA WSZYSTKICH STACJACH TVPO, TEGO RAJTUZKOWEGO CWANIACZKA .
~~Kakaowy Groszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~nero napisał(a): Temat jest CO NAS CZEKA W NIEDZIELĘ. To wam powiem. DARCIE MORDY NA WSZYSTKICH STACJACH TVPO, TEGO RAJTUZKOWEGO CWANIACZKA .
Dokładnie ryja będzie darł.
To dzieci na deszczu i wietrze będą zbierać a on w studio dupę będzie grzał.
~~Pola napisał(a): Ja odmówiłam. Wcale trudno nie było, tylko trzeba rozsądnie dziecku pewne sprawy wytłumaczyć.
~~Pola napisał(a): Ja odmówiłam. Wcale trudno nie było, tylko trzeba rozsądnie dziecku pewne sprawy wytłumaczyć.
~~DabrowaGornicza napisał(a): Ale wy gadacie glupoty... Komisja do rozliczenia Owsiaka ? To moze komisja do rozliczenia RYDZYKA. TO sie w pale nie miesci jaka jest nie nawisc. Zamiast zatkac dzioby jak juz wasi nie sa przy wladzy i korzystac z dobrobytu nowego panstwa to jeszcze skaczecie. Zaraz zabiora wam Koscioly i wiare. SKonczyla sie proaganda w TVP to teraz bedziecie ja szerzyc na innych ? Jestescie przesiaknieci nienawiscia (PIS). a tacy jestescie koscielni a na marszu "wolnych mediow" wyzwiska i sila atakowaliscie innych ktorzy uwazali ze nie byly to wolne media. Bo taka jest prawda.
~~nero napisał(a): Temat jest CO NAS CZEKA W NIEDZIELĘ. To wam powiem. DARCIE MORDY NA WSZYSTKICH STACJACH TVPO, TEGO RAJTUZKOWEGO CWANIACZKA .