~~Nic napisał(a): Ciekawie by było jakby to nie było tylko ,,wirtualnie",a faktycznie coś by się wydarzyło. Już nie byłoby tak śmiesznie ;}}
~~Oliwkowozielony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nic napisał(a): Ciekawie by było jakby to nie było tylko ,,wirtualnie",a faktycznie coś by się wydarzyło. Już nie byłoby tak śmiesznie ;}}
Ja nie mam FB mogli by w realu _ pomysł po tym życie by powstało żadnej administracji żadnej mafii wszystko by zniknęło. Ja lubię taką wizję destrukcji i w realu jeśli by pewne rzeczy zaczęły plonąć chętnie by ma to patrzyła z takim samym sadyzmem z jakim one fincjonują. Przyjdzie kryska na matyska
~~Ben napisał(a):Ktoś napisał: ~~Oliwkowozielony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nic napisał(a): Ciekawie by było jakby to nie było tylko ,,wirtualnie",a faktycznie coś by się wydarzyło. Już nie byłoby tak śmiesznie ;}}
Ja nie mam FB mogli by w realu _ pomysł po tym życie by powstało żadnej administracji żadnej mafii wszystko by zniknęło. Ja lubię taką wizję destrukcji i w realu jeśli by pewne rzeczy zaczęły plonąć chętnie by ma to patrzyła z takim samym sadyzmem z jakim one fincjonują. Przyjdzie kryska na matyska
Zniknęły by jak przecinki w twoich bazgrołach wieśniaro.
O już jeden darmozjad płonie z wściekłości haha
~~Oliwkowozielony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ben napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Oliwkowozielony Cytryniec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nic napisał(a): Ciekawie by było jakby to nie było tylko ,,wirtualnie",a faktycznie coś by się wydarzyło. Już nie byłoby tak śmiesznie ;}}
Zniknęły by jak przecinki w twoich bazgrołach wieśniaro.
O już jeden darmozjad płonie z wściekłości haha
Ty ofermo- chętnie by ma to patrzyła-
~~Renata napisał(a): U nas w Gromadce nastąpiła już likwidacja strony ,, Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce " .Strona bardzo przydatna dla obywateli. Rząd Tuska likwiduje co się da. Ma być demokracja i już!
~~K napisał(a):Ktoś napisał: ~~Renata napisał(a): U nas w Gromadce nastąpiła już likwidacja strony ,, Urząd Gminy i Dom Kultury w Gromadce " .Strona bardzo przydatna dla obywateli. Rząd Tuska likwiduje co się da. Ma być demokracja i już!
Tak, bo Tusk nie ma ważniejszych spraw na głowie, dlatego wziął się za likwidację strony UGiDK Gromadka XD
~~Renia napisał(a): Głupota to panowała za pis teraz czas na mądrzejsze akcje , sporo ludzi potrzebuje też darmowej pomocy a nie bzdury .
~~Rudek napisał(a): Bawcie się, to odwróci uwagę od spraw ważniejszych.
~~Maciek napisał(a): a Bolec Info nie można by zlikwidować ?