~~Niebieski Mak napisał(a):a może będzie żył i 100 lat i będą potrzebneKtoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Zawsze mnie zastanawia po co takiemu osiemdziesięciolatkowi 200 tys na koncie?
A jeszcze im więcej ma tym bardziej pazerny na kasę.
Mają w trumnie jakąś przegródkę na tą kasę?
Nie mają przegródki, ale mają krewnych pazernych na kasę i dla nich gromadzą, bo inaczej nie mogliby liczyć na godny pochówek.
~~astra napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieski Mak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Zawsze mnie zastanawia po co takiemu osiemdziesięciolatkowi 200 tys na koncie?
Nie mają przegródki, ale mają krewnych pazernych na kasę i dla nich gromadzą, bo inaczej nie mogliby liczyć na godny pochówek.a może będzie żył i 100 lat i będą potrzebne
Chyba na makijaż do trumny.
~~Brunatnoczarny Ziarnopłon napisał(a):Ktoś napisał: ~~astra napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Mak napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowa Mina napisał(a): Zawsze mnie zastanawia po co takiemu osiemdziesięciolatkowi 200 tys na koncie?
Nie mają przegródki, ale mają krewnych pazernych na kasę i dla nich gromadzą, bo inaczej nie mogliby liczyć na godny pochówek.a może będzie żył i 100 lat i będą potrzebne
Chyba na makijaż do trumny.
Usta z botoksem i sztuczne rzęsy;)
Dopisane 30.01.2024r. o godz. 14:22:
Dziś tych pożyczek nie wzięli. Pewnie to się ciągnie za nimi latami.