~~Mieszkaniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Liliowiec napisał(a): Gdzie ci kandydaci ? czy może jakaś ukryta lista
Kandydatem nr 1 jest Rysiek Kawka .
Modła nie będzie głosowała za Panem K. , a dlaczego to każdy
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burozielony Liliowiec napisał(a): Gdzie ci kandydaci ? czy może jakaś ukryta lista
Hehe może być nr 1 na liście kandydatów.. i to by było na tyle..
~~Rudożółta Ślazówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burozielony Liliowiec napisał(a): Gdzie ci kandydaci ? czy może jakaś ukryta lista
Modła nie będzie głosowała za Panem K. , a dlaczego to każdy wie.
Na kogo zagłosuje Modła, jak nie na obecną władzę i obecnych radnych?
Guzik prawda. Oni u nas już się spalili. Nie spełnili pokładanych w nich nadziei. Trzeba też wybrać nowego wójta, takiego co potrafi zadbać o całą gminę.
~~Ibrahim napisał(a): To kto tam taki dobry, żeby Kawkę usunąć i klikę rozgonić?
~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ibrahim napisał(a): To kto tam taki dobry, żeby Kawkę usunąć i klikę rozgonić?
Niedługo przekonacie się , że Tacy są. Nie chcę zapeszać. Będzie program , to się dowiecie.
~~leo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ibrahim napisał(a): To kto tam taki dobry, żeby Kawkę usunąć i klikę rozgonić?
Niedługo przekonacie się , że Tacy są. Nie chcę zapeszać. Będzie program , to się dowiecie.
fajnie, byleby przed 7 kwietnia br. zdążył...
Zdąży przed 14 marca br. To termin ostateczny.
~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ibrahim napisał(a): To kto tam taki dobry, żeby Kawkę usunąć i klikę rozgonić?