Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Granatowy Kuklik niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:29
I jeszcze jedno. Pan J. To bardzo dobry i pomocny człowiek. Kto chce to o tym wie i pamięta. Niestety w każdej rodzinie jest czarna owca która zrobi wszystko żeby to przeinaczyć i za pełną kwotę ludzia typu Legia Warszawa namówić do wystawienia oczeniarącego posta. Co z wami się dzieje narodzie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Raciborowice niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:31
Nie jestem zawiązany z rodziną ale śmiało powiem chora relacja pana w.j. człowiek do leczenia słyszałem na własne uszy co gada na ludzi słabszych niewygodnych on uważa się za japońskiego uczonego, wie wszystkoz masz odwagę stan z nim oko w oko a Cie przegada a jego paniusia potwierdzi
~~Ja niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:33
Jedno podwórko a on nikim nie gada zapomnial jak kiedyś nie był święty i jego Pani w stringach latała po kamionce...ehhhh
~~Raciborowice niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:34
Nie jestem zawiązany z rodziną ale śmiało powiem chora relacja pana w.j. człowiek do leczenia słyszałem na własne uszy co gada na ludzi słabszych niewygodnych on uważa się za japońskiego uczonego, wie wszystkoz masz odwagę stan z nim oko w oko a Cie przegada a jego paniusia potwierdzi
~~Granatowy Kuklik napisał(a): I jeszcze jedno. Pan J. To bardzo dobry i pomocny człowiek. Kto chce to o tym wie i pamięta. Niestety w każdej rodzinie jest czarna owca która zrobi wszystko żeby to przeinaczyć i za pełną kwotę ludzia typu Legia Warszawa namówić do wystawienia oczeniarącego posta. Co z wami się dzieje narodzie?

Hahhahahaaha
~~Piotr niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:56
Zapraszam do fryzjera przed wyborami
~~Głosujemy niezalogowany
23 lutego 2024r. o 0:23
Olejmy wszystko i głosujmy na naszych kandydatów
~~Zdzichu niezalogowany
23 lutego 2024r. o 7:56
Ci co piszą ten hejt, na pewno nie chcą nikomu pomóc.
Można wszystko wytłumaczyć, ale w pierwszej kolejności trzeba badać
~~Ktoś niezalogowany
24 lutego 2024r. o 21:43
Osoby piszący te rynsztokowe brednie szybko zostaną w trybie wyborczym rozliczne przez odpowiednie organy które już sprawdzają kto się ukrywa pod ksywą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza