Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Janiec kandydatem na wójta gminy Bolesławiec
~~Platynowy Rozwar niezalogowany
19 lutego 2024r. o 10:45
Kto stracił, ten stracił a kto zarobił?.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Limonkowa Smagliczka niezalogowany
19 lutego 2024r. o 12:39
~~Platynowy Rozwar napisał(a): Kto stracił, ten stracił a kto zarobił?.

Tego można się tylko domyślać, bo tego nie wie nikt.
~~Tomunia niezalogowany
19 lutego 2024r. o 18:36
Cieszę się, że w końcu ktoś odpowiedni kandyduje i Pan Andrzej ma mój glos oraz całej rodzinki
~~ANDRZEJ niezalogowany
19 lutego 2024r. o 18:37
Andrzeja znam i się cieszę, gdyż wiem że wygra i w końcu będzie ktoś kto dba o mieszkańców
~~Cynobrowy Zawilec niezalogowany
20 lutego 2024r. o 0:35
~~Tomunia napisał(a): Cieszę się, że w końcu ktoś odpowiedni kandyduje i Pan Andrzej ma mój glos oraz całej rodzinki

20 lutego 2024r. o 0:36
~~Tomunia napisał(a): Cieszę się, że w końcu ktoś odpowiedni kandyduje i Pan Andrzej ma mój glos oraz całej rodzinki

I tylko tyle głosów dostanie. Chyba, że masz dużą rodzinkę, to się ich uzbiera :-)
20 lutego 2024r. o 0:38
~~ANDRZEJ napisał(a): Andrzeja znam i się cieszę, gdyż wiem że wygra i w końcu będzie ktoś kto dba o mieszkańców

Ktoś, kto dba o mieszkańców? W jaki sposób zadba? Jakbyś go znał dobrze, to byś głupot nie pisał...
20 lutego 2024r. o 1:16
~~Płowożółty Lubczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Hortensja napisał(a): to pisowiec? tak czy inaczej głosuję na Jaworskiego!

To głosuj, będzie miał 3 głosy, swój, żony i twój .

Mój i mojej rodziny głosy Jaworski też będzie miał. Osoby, które mają choć trochę oleju w głowie, nie zachłysną się zajawką gościa (Jańca), który pojawia się na zasadzie "pojawiam się i znikam" tuż przed wyborami i zaraz po nich. Tal było podczas jego poprzednich startów. Niech się chłop wykaże jakąś działalnością na rzecz mieszkańców gminy. Tylko tego nie zrobi, bo do tego trzeba mieć charyzmę, pomysł, chęci i przede wszystkim pomoc od innych ludzi, zespołów. Tego nie widać... i chyba nie zobaczymy jego zespołów. Chłop się porywa z motyką na księżyc... Skąd inąd wiem, że ma w ogóle problemy ze skompletowaniem kandydatów do list wyborczych do najbliższych wyborów. Dlaczego? Bo normalni ludzie nie chcą się utożsamiać z oszołomem... , a poza tym wiedzą, że drugi kandydat gwarantuje o niebo lepsze perspektywy rozwoju gminy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza