Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Andrzej Janiec kandydatem na wójta gminy Bolesławiec
~~Ciemnopiwna Mięta niezalogowany
21 lutego 2024r. o 23:15
~~Ciemnokasztanowa Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a): Te komentarze popleczników Jaworskiego to tak jakby były dyktowane przez Czerepacha z serialu Ranczo, ludzi trzeba zniechęcić do przeciwnika zohydzić go, bo nie warto zachęcać, aby głosowali na wicewójta, bo go nie cierpią,, ale ta strategia doprowadziła, że w serialu wybory wygrała kontrkandydatka wójta Lusi.

Jeśli elektorat pana Jańca czerpie inspiracje z takich seriali, to się wcale nie dziwię, że takie pierdoły wypisuje... :-)

Nie, elektorat zwrócił tylko uwagę, że poplecznicy Jaworskiego inspiruja się tym serialem, bo nie wymieniają żadnych osiągnięć Jaworskiego, który tyle lat pracował i współrządził gminą, a starają się oczerniać kontrkandydata. Ale żeby zrozumieć co było napisane to jednak trzeba czytać ze zrozumieniem.

A czemu tak trudno poplecznikom Jaworskego wymienić te sukcesy, czyżby żadnego nie było? Skoro nie widzą sukcesów wicewójta jego zwolennicy, to jak mają je zobaczyć mieszkańcy gminy.

Potrzebna jest zmiana pokoleniowa.Pan Andrzej Janiec ma dużą szansę wygrać te wybory i rozwinąć tę gminę tak, aby była przyjazna dla mieszkańców. Panie Andrzeju ta gmina potrzebuje Pana na stanowisko Wójta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnorudy Bluszczyk niezalogowany
22 lutego 2024r. o 18:19
~~Ciemnopiwna Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Żurawka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a): Te komentarze popleczników Jaworskiego to tak jakby były dyktowane przez Czerepacha z serialu Ranczo, ludzi trzeba zniechęcić do przeciwnika zohydzić go, bo nie warto zachęcać, aby głosowali na wicewójta, bo go nie cierpią,, ale ta strategia doprowadziła, że w serialu wybory wygrała kontrkandydatka wójta Lusi.

Jeśli elektorat pana Jańca czerpie inspiracje z takich seriali, to się wcale nie dziwię, że takie pierdoły wypisuje... :-)

Nie, elektorat zwrócił tylko uwagę, że poplecznicy Jaworskiego inspiruja się tym serialem, bo nie wymieniają żadnych osiągnięć Jaworskiego, który tyle lat pracował i współrządził gminą, a starają się oczerniać kontrkandydata. Ale żeby zrozumieć co było napisane to jednak trzeba czytać ze zrozumieniem.

A czemu tak trudno poplecznikom Jaworskego wymienić te sukcesy, czyżby żadnego nie było? Skoro nie widzą sukcesów wicewójta jego zwolennicy, to jak mają je zobaczyć mieszkańcy gminy.

Potrzebna jest zmiana pokoleniowa.Pan Andrzej Janiec ma dużą szansę wygrać te wybory i rozwinąć tę gminę tak, aby była przyjazna dla mieszkańców. Panie Andrzeju ta gmina potrzebuje Pana na stanowisko Wójta.

Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.
~~Cynobrowy Zawilec niezalogowany
22 lutego 2024r. o 23:42
~~Brunatnorudy Bluszczyk napisał(a): Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.

A mogłabyś / mógłbyś mówić za siebie? Ja osobiście tak nie uważam i znam przynajmniej kilkadziesiąt osób, które też tak nie uważają. A wszyscy jesteśmy mieszkańcami tej gminy. I pytanie: Jakie propozycje, bo ja żadnego programu, czy propozycji nie widziałem... Same dyrdymały komentujących widziałem, zresztą niedorzeczne i wyssane z palca marzenia nieudaczników życiowych...
~~Szarożółta Jodła niezalogowany
23 lutego 2024r. o 1:23
~~Cynobrowy Zawilec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Bluszczyk napisał(a): Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.

A mogłabyś / mógłbyś mówić za siebie? Ja osobiście tak nie uważam i znam przynajmniej kilkadziesiąt osób, które też tak nie uważają. A wszyscy jesteśmy mieszkańcami tej gminy. I pytanie: Jakie propozycje, bo ja żadnego programu, czy propozycji nie widziałem... Same dyrdymały komentujących widziałem, zresztą niedorzeczne i wyssane z palca marzenia nieudaczników życiowych...

Po co te nerwy, nikt nikomu nie zabrania głosować na kontrkandydata pana Jańca, ale żeby gmina zaczęła być przyjazna mieszkańcom to trzeba głosować na Pana Andrzeja.
23 lutego 2024r. o 1:24
Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Bluszczyk napisał(a): Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.

Ty też mów za siebie
~~Ciemnokasztanowa Żurawka niezalogowany
23 lutego 2024r. o 21:06

No z pozycji urzędnika imprezy i zajęcia w pustych domach ludowych, umożliwienie mieszkańcom dojazdu do swoich miejscowości , zbudowanie basenu, oddziały żłobkowe itp. to wydanie z palca marzenia nieudaczników życiowych, szkoda jeżeli ktoś mieszkańców, którzy coś oczekują uważa się za nieudaczników.
~~Platynowy Rozwar niezalogowany
24 lutego 2024r. o 7:59
~~Ciemnokasztanowa Żurawka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Bluszczyk napisał(a): Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.

No z pozycji urzędnika imprezy i zajęcia w pustych domach ludowych, umożliwienie mieszkańcom dojazdu do swoich miejscowości , zbudowanie basenu, oddziały żłobkowe itp. to wydanie z palca marzenia nieudaczników życiowych, szkoda jeżeli ktoś mieszkańców, którzy coś oczekują uważa się za nieudaczników.

A można by to napisać poprawnie?Składania zdań uczą już w przedszkolu.
24 lutego 2024r. o 23:07
~~Platynowy Rozwar napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynobrowy Zawilec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnorudy Bluszczyk napisał(a): Mieszkańcy uważają, że Pana propozycje są bardzo dobre i może znalazł się ktoś, kto będzie brał pod uwagę to co mają do powiedzenia.

A można by to napisać poprawnie?Składania zdań uczą już w przedszkolu.

Andrzej Janiec najlepszy kandydat na Wójta Gminy Bolesławiec
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza