Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Migdałowy Ubiorek niezalogowany
25 lutego 2024r. o 21:34
~~Teo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Adam napisał(a): Czy będzie może trzeci kandydat na wójta gminy Gromadka? Jest czas do 14 marca. Z tego co czytam , to obaj wskazani kandydaci na ten urząd się nie nadają. Obaj mają uczulenie na kasę.

Wszyscy mają nadzieję, że pojawi się trzeci a może i czwarty. Jednak przy wyborze z tych dwóch wybieram Króla. Obecny wójt nie nadaje się na to stanowisko. Brak kompetencji, własnych pomysłów, emocjonalnie niezrównoważony, o niskiej kulturze i inteligencji. Jest wójtem 1,5 roku a powsadzał rodzinkę na posadki gminne. Najgosze jest to, że już kupczy stanowiskami w gminie za poparcie lub wycofanie się przyszłych kandydatów z kandydowania na wójta. O tym mówi już cała gmina.
Jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, ale wiem kto wygra, mogę nawet na niego postawić jak ktoś przyjmuje zakłady.
Nawet jeżeli pojawi się ktoś nowy, znam bardzo dobrze nasze społeczeństwo.

Tak samo było z Pawliszczym. Wszyscy tu jechali a wygrywał zawsze on.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowy Sit niezalogowany
25 lutego 2024r. o 21:38
~~Czerwony mak napisał(a): Nie możliwe , żeby Osła nie zagłosowała za Kawką, Różyniec i Krzyżowa też. Przecież to swój

~~Czerwony mak napisał(a): Nie możliwe , żeby Osła nie zagłosowała za Kawką, Różyniec i Krzyżowa też. Przecież to swój

Człowiek, który zaczynał w PZPR, PSL, Bezpartyjni Samorządowcy, anty-PiS, potem kolega Pogody a teraz najprawdopodobniej wyskoczy jako działacz Platformy nie powinien mieć zaufania wyborców.
Rysiu Chorągiewka.
Nie piszcie więc, że on swój. Ja i moja rodzina nie zagłosuje na niego, pomimo że pochodzę w wymienionej miejscowości. Krzyżowa powinna wystawić swojego kandydata, który stara się i byłby o niebo lepszy od obecnego wójta.
~~podatnik niezalogowany
26 lutego 2024r. o 8:29
Należy obecny układ gminny odsunąć od władzy.Ta ignorancja widoczna na każdym kroku,brak zrównoważonego rozwoju całej gminy,brak obiektywizmu na ludzkie potrzeby,niegospodarność i partyjniactwo zmusza nas mieszkańców gminy Gromadka do natychmiastowego działania i szukania dobrych kandydatów na wójta,radnych gminy i powiatu ,a to będzie miało duży wpływ na zatrudnienie nowego sekretarza gminy i innych urzędników oraz wybór starosty. Pilnie potrzebny jest trzeci kandydat , nasz kandydat na wójta , bezstronny, z dobrą wizją na przyszłość gminy GROMADKA.
~~Piotr niezalogowany
26 lutego 2024r. o 8:42
Żaden kandydat z obecnego koryta, który teraz bierze pieniądze z budżetu nie dostanie mojego głosu.
Podobnie radni.
Tylko mi opłaty i podatki podnoszą a sobie dietki, wszystko co zrobią za moje pieniądze przypisują sobie, nakupili sprzętu a drogi nie chcą mi wyrównać, tylko etaty zbędne trzymają i płacą ludziom za bycie w pracy, a nie za pracę, ewentualnie za bycie na liście płac.
~~Złotawobrązowa Calibrachoa niezalogowany
26 lutego 2024r. o 15:06
Zgadzam się z przedmówcami. Pracowałam kiedyś z obecnym wójtem i nie mogłam uwierzyć, gdy został w Gromadce wybrany. To człowiek, który znany był ze swojej dwulicowości i braku szacunku dla innych. Gdy odszedł do Gromadki wszyscy odetchnęli. Niech opowie jak traktował swoich współpracowników. Wstyd, no ale komuna takich potrzebowała.
22998
kaem1
26 lutego 2024r. o 18:24
~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
7 kwietnia emeryta oderwiemy od koryta!

~~Brązowa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .

Pan Król ma poparcie społeczne , ważniejsze od poparcie tego , czy tam owego . Da radę.

Dopisane 26.02.2024r. o godz. 18:24:

A czyjeż to poparcie ma ??
Tak konkretnie, wsiach Różyniec, Osła, Krzyżowa, Gromadka , Modła, Patoka, Nowa Kuźnia, Motyle oraz Pasternik - czyje poparcie ma pan Król poza leśniczym z Pasternika, ostatnio przedziwnie ,,obudzonym''?? I jakie są powody owegoż poparcia, czyli czyny chwalebne pan Króla na rzecz dobra naszej gminy??
Z góry wdzięczny za odpowiedź
kaem
~~xyz niezalogowany
26 lutego 2024r. o 18:33
Miałem przyjemność z Panem Królem w sprawie przedłużenia dzierżawy ,naprawdę wspaniały gość ,pożartował ,nie robił problemów mimo że nigdy wcześniej nie miałem z tym panem do czynienia wywarł na mnie dobre wrażenie .
~~Ewa niezalogowany
26 lutego 2024r. o 18:56
kaem1 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
7 kwietnia emeryta oderwiemy od koryta!

Ktoś napisał: ~~Brązowa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .

Pan Król ma poparcie społeczne , ważniejsze od poparcie tego , czy tam owego . Da radę.
Dopisane 26.02.2024r. o godz. 18:24:A czyjeż to poparcie ma ??
Tak konkretnie, wsiach Różyniec, Osła, Krzyżowa, Gromadka , Modła, Patoka, Nowa Kuźnia, Motyle oraz Pasternik - czyje poparcie ma pan Król poza leśniczym z Pasternika, ostatnio przedziwnie ,,obudzonym''?? I jakie są powody owegoż poparcia, czyli czyny chwalebne pan Króla na rzecz dobra naszej gminy??
Z góry wdzięczny za odpowiedź
kaem

Nie wymieniłeś Borówek , stolicy mego zamieszkania. No nie -wolę Tego z N K, niż z R.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza