~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Dość emerytów w radzie gminy i na stanowisku wójta. Wiagra nie pomaga na umysł i sposób myślenia. Oni nadal myślą, że wójt to taki Pierwszy Sekretarz, któremu wszystko wolno i wszystko może, bo PZPR pomoże. Dość tych leśnych dziadków. Pokolenie 50 minus powinno głosować na młodych i nowoczesnych a nie na emerytów przed siedemdziesiątką.
~~Pawa Kosodrzewina napisał(a): Niestety Pan Wójt Kawka to nie jest ten sam czlowiek co wcześniej. Właśnie słyszałem,
że kiedyś Uczniowie Go lubili, kiedyś...
Wygląda na to, że władza zmienia...
Może już czas
~~Danuta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pawa Kosodrzewina napisał(a): Niestety Pan Wójt Kawka to nie jest ten sam czlowiek co wcześniej. Właśnie słyszałem,
że kiedyś Uczniowie Go lubili, kiedyś...
Wygląda na to, że władza zmienia...
Może już czas
W poprzednich wyborach miał niskie notowania ,a jednak je wygrał . Cud jakiś,czy co.
Słyszałam o trzecim kandydacie.
Bo część ludzi nie chciała Wójta spoza Gminy i to był dla Nich priorytet.
Nie ukrywajmy, że starsze osoby nie lubią zmian a jeszcze na Wójta wziąć obcego i to młodego. To się niektórym nie mieści w głowie.
A szkoda... trzeba było dać Panu Hałce szansę i byśmy zobaczyli przez te 1.5 roku.
Może byłoby inaczej, jakby właśnie był ktoś spoza układu . Jest za mało młodych ludzi widać i jest jak jest...
Ja o trzecim kandydacie nic nie słyszałem