kaem1 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
7 kwietnia emeryta oderwiemy od koryta!
Ktoś napisał: ~~Brązowa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .
Pan Król ma poparcie społeczne , ważniejsze od poparcie tego , czy tam owego . Da radę.
Dopisane 26.02.2024r. o godz. 18:24:A czyjeż to poparcie ma ??
Tak konkretnie, wsiach Różyniec, Osła, Krzyżowa, Gromadka , Modła, Patoka, Nowa Kuźnia, Motyle oraz Pasternik - czyje poparcie ma pan Król poza leśniczym z Pasternika, ostatnio przedziwnie ,,obudzonym''?? I jakie są powody owegoż poparcia, czyli czyny chwalebne pan Króla na rzecz dobra naszej gminy??
Z góry wdzięczny za odpowiedź
kaem
Zapomnieliście o poparcu Rimana, przecie jegopodnóżkiem był
Prosimy aby rodzina nie pisała za
~~Ewa napisał(a):Ktoś napisał: kaem1 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
Ktoś napisał: ~~Brązowa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Julian napisał(a): A kto wprowadził samorządową kartę rodziny i po sądach chodził ? Dobrze że Kawka przerwał tą farsę . Damy Ryszardowi szansę na całą kadencję , ma poparcie u Marszałka i w powiecie , a Król niestety oprócz kilku hejterów i starych zakochanych w nim bab nie ma nigdzie poparcia , bo z samej swojej kasy nic nie zrobicie .
Pan Król ma poparcie społeczne , ważniejsze od poparcie tego , czy tam owego . Da radę.
Tak konkretnie, wsiach Różyniec, Osła, Krzyżowa, Gromadka , Modła, Patoka, Nowa Kuźnia, Motyle oraz Pasternik - czyje poparcie ma pan Król poza leśniczym z Pasternika, ostatnio przedziwnie ,,obudzonym''?? I jakie są powody owegoż poparcia, czyli czyny chwalebne pan Króla na rzecz dobra naszej gminy??
kaem
Nie wymieniłeś Borówek , stolicy mego zamieszkania. No nie -wolę Tego z N K, niż z R.
Dopisane 26.02.2024r. o godz. 21:22:kaem1 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ewa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: kaem1 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
kaem
Nie wymieniłeś Borówek , stolicy mego zamieszkania. No nie -wolę Tego z N K, niż z R.
Qrde ... sorki, że o Borówkach zapomniałem, setki razy tam na rowerze goniłem w kierunku Wierzbowej czy Studzianki ... fakt, się zapomniało. Natomiast, lubię Borówki - dla mnie oaza spokoju i kontaktu z przyrodą . Dla innych - nie wiem.
Co do wójta - każdy ma swoje motywacje i preferencje, nie mnie osądzać poglądy innych.
Dla mnie działalność samorządu wyklucza aktywność ideologiczną, od tego są partie polityczne. Inicjatywa przewodniczącego rady gminy i wykorzystanie bierności/ braku zrozumienia idei przez radnych do wprowadzenie uchwały ,, anty - LGBT'' jest dla mnie czystym złem, dzielącym bardzo mocno lokalną społeczność. Z tego powodu uważam osobę pan Króla za szkodliwą dla naszej gminy i zachęcam wszystkich , którzy to czytają do refleksji. Rada Gminy ma obowiązek być neutralna światopoglądowo. Od tej zasady nie może być wyjątków. Natomiast mieszkańcy mają pełne prawo wyznawać te poglądy czy wierzenia , które preferują.
kaem1 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ewa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: kaem1 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
kaem
Dopisane 26.02.2024r. o godz. 21:22:kaem1 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ewa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: kaem1 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowa Calibrachoa napisał(a): Uwaga. Obecny półwójt chodzi teraz z wiaderkiem wazeliny i wszystkim obiecuje że zrobi dobrze. Szkoda że Hałka przegrał z tym emerytem. Może pojawi się jeszcze inny kandydat ale jak nie to sto razy wolę Pana Króla. Emeryci powinni siedzieć w domu i kolanka pod kocykiem wygrzewać. Tyle lat ta sama sitwa tylko partie zmienjają. PZPR, PSL, Bazpartyjni, potam lizanie Pogody a teraz zapewne Koalicja.
kaem
Qrde ... sorki, że o Borówkach zapomniałem, setki razy tam na rowerze goniłem w kierunku Wierzbowej czy Studzianki ... fakt, się zapomniało. Natomiast, lubię Borówki - dla mnie oaza spokoju i kontaktu z przyrodą . Dla innych - nie wiem.
Co do wójta - każdy ma swoje motywacje i preferencje, nie mnie osądzać poglądy innych.
Dla mnie działalność samorządu wyklucza aktywność ideologiczną, od tego są partie polityczne. Inicjatywa przewodniczącego rady gminy i wykorzystanie bierności/ braku zrozumienia idei przez radnych do wprowadzenie uchwały ,, anty - LGBT'' jest dla mnie czystym złem, dzielącym bardzo mocno lokalną społeczność. Z tego powodu uważam osobę pan Króla za szkodliwą dla naszej gminy i zachęcam wszystkich , którzy to czytają do refleksji. Rada Gminy ma obowiązek być neutralna światopoglądowo. Od tej zasady nie może być wyjątków. Natomiast mieszkańcy mają pełne prawo wyznawać te poglądy czy wierzenia , które preferują.
Mahawir nie masz racji . Twoja filozofia to anachronizm . Przestań śpiewać o tym LGTB .Głosujmy na Krzyśka .