~~mimi napisał(a): Kask to wydatek rzędu 250-400 zł. Ile dla Was rodziców jest werte życie dziecka. I nie piszę tu do rodziców tego nieszczęśnika, ale do wszystkich którzy pozwalają na jazdę bez kasku swoim pociechom na rowerach, rolkach czy hulajnogach - dlaczego tak bardzo nie szanujecie zdrowia i życia swoich dzieci
~~Zielonkawobłękitny Hebe napisał(a): Szpital Powiatowy de TVN Company,zamknięty ?? Panie Prezydencie?
~~Lawendowoniebieski Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~mimi napisał(a): Kask to wydatek rzędu 250-400 zł. Ile dla Was rodziców jest werte życie dziecka. I nie piszę tu do rodziców tego nieszczęśnika, ale do wszystkich którzy pozwalają na jazdę bez kasku swoim pociechom na rowerach, rolkach czy hulajnogach - dlaczego tak bardzo nie szanujecie zdrowia i życia swoich dzieci
Ile masz lat?
Bo ja lekko ponad 40.
I nigdy nie jeździłem w kasku i popatrz żyje. Tak samo jak moi koledzy.
A uwierz mi bardziej ekstremalne rzeczy robiliśmy za gówniarza.
~~Lawendowoniebieski Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~mimi napisał(a): Kask to wydatek rzędu 250-400 zł. Ile dla Was rodziców jest werte życie dziecka. I nie piszę tu do rodziców tego nieszczęśnika, ale do wszystkich którzy pozwalają na jazdę bez kasku swoim pociechom na rowerach, rolkach czy hulajnogach - dlaczego tak bardzo nie szanujecie zdrowia i życia swoich dzieci
Ile masz lat?
Bo ja lekko ponad 40.
Ile masz lat?
Bo ja lekko ponad 40.
[/Szkoda, że tak dorosły człowiek nie może myśleć globalnie.c]