Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą likwidacji Strefy Płatnego Parkowania
~~Jaskrawożółty Kopytnik niezalogowany
2 marca 2024r. o 17:41
ZLIKWIDOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dusigrosz niezalogowany
2 marca 2024r. o 17:47
PO wyborach i tak powiększą i zdrożeje,już knują o ile
~~Wrzosowy Kielichowiec niezalogowany
2 marca 2024r. o 17:53
I tak trzymać!
Panie Molak ma pan mój głos i mojej rodzinki.
~~Wrzosowy Kielichowiec niezalogowany
2 marca 2024r. o 18:07
~~Makowa Ślazówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Biała Nasturcja napisał(a): wszystkie parkingi z biletem na marketach i pkp to wynik wprowadzenia strefy. Nie ma komunikacji sprawnej do gmin i z gmin i dlatego mamy zapchane miasto! sprytne, najpierw obcięli komunikacje żeby sprowadzić auta do miasta a potem żeby na nich zarobić....

Nie komunikacji MZK do przyległych gmin bo gminy te odmówiły partycypacji w kosztach tej komunikacji więc to jest temat dla wyborców w tych gminach

Najpierw sie doinformuj a potem pitol. Gminy chciały dołożyć ale miasto blokowało.
Zresztą ta ilość autobusów która teraz jeździ to niewieli ułamek tego co było kiedyś.
A już te jeździdełka na baterie za grube miliony to już rekord świata. Cały świat zaczyna trzeźwieć z zielonego ładu ktory okazał sie totalną bzdurą , a u nas kolejna zabawka na baterie.
Jest bezpłatna komunikacja? Jest! Ale że trzy autobusy na dzień? A kogo z ratusza to interesuje? Emerytom na działkę na Kościuszki wystarczy.
I tak jak mi mówią moi znajomi z gminy to Roman zmusił ich do kupna dodatkowych samochodów, bo inaczej zostali by odcięci od świata.
Roman zawsze działał na szkodę gminy. Tak jak ze śmieciami za wywóz ktorych zarządał dwa razy tyle co firma z Jawora a potem się udławił pojemnikami które zwróciła mu gmina.(ciekawe co z nimi zrobił?)
Ciekawe co by zrobił gdyby gmina się postawiła zabroniła wywozić miejskie śmieci do Trzebienia?
~~A niezalogowany
2 marca 2024r. o 18:12
Impuls jest za cienki aby coś zdziałać!
~~Poczerwieniały Szafirek niezalogowany
2 marca 2024r. o 18:16
~~A napisał(a): Impuls jest za cienki aby coś zdziałać!

No nie wiem. Dziś dostałem od nich ulotkę. Mnóstwo ludzi też, wszyscy pozytywny odzew. Zaczęli dobrze mam nadzieję że wytrzymają ciśnienie. Powodzenia!
~~Zielonkawobłękitny Hebe niezalogowany
2 marca 2024r. o 18:22
Proszę PanaMolaka o przywrócenie dawnego ruchu kolowego w centrum tj. Asnyka w dół do Daszyńskiego i Tamka. Please. Teraz jest masakra,samochody wpadają jeden na drugi,tworząc sztuczny tłok. Nasz dwuimienny prezydent nam zgotował!
~~Perłowoszara Cebula niezalogowany
2 marca 2024r. o 18:25
~~Wrzosowy Kielichowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Makowa Ślazówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biała Nasturcja napisał(a): wszystkie parkingi z biletem na marketach i pkp to wynik wprowadzenia strefy. Nie ma komunikacji sprawnej do gmin i z gmin i dlatego mamy zapchane miasto! sprytne, najpierw obcięli komunikacje żeby sprowadzić auta do miasta a potem żeby na nich zarobić....

Nie komunikacji MZK do przyległych gmin bo gminy te odmówiły partycypacji w kosztach tej komunikacji więc to jest temat dla wyborców w tych gminach

Najpierw sie doinformuj a potem pitol. Gminy chciały dołożyć ale miasto blokowało.
Zresztą ta ilość autobusów która teraz jeździ to niewieli ułamek tego co było kiedyś.
A już te jeździdełka na baterie za grube miliony to już rekord świata. Cały świat zaczyna trzeźwieć z zielonego ładu ktory okazał sie totalną bzdurą , a u nas kolejna zabawka na baterie.
Jest bezpłatna komunikacja? Jest! Ale że trzy autobusy na dzień? A kogo z ratusza to interesuje? Emerytom na działkę na Kościuszki wystarczy.
I tak jak mi mówią moi znajomi z gminy to Roman zmusił ich do kupna dodatkowych samochodów, bo inaczej zostali by odcięci od świata.
Roman zawsze działał na szkodę gminy. Tak jak ze śmieciami za wywóz ktorych zarządał dwa razy tyle co firma z Jawora a potem się udławił pojemnikami które zwróciła mu gmina.(ciekawe co z nimi zrobił?)
Ciekawe co by zrobił gdyby gmina się postawiła zabroniła wywozić miejskie śmieci do Trzebienia?

Przecież wysypisko w Trzebieniu jest miasta. Gmina oddała je
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza