~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
W Czerniej to widać ze sołtys działa , ale Kierżno to ma gospodarza co nic nie zrobiła przez te lata . Tam mieszkańcy sami walczą o boisko dla dzieci , sami walczą o remont drogi dziwię się ze ona jeszcze jest sołtysem w mojej wsi mieszkańcy dawno by odwołali
~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
W Czerniej to widać ze sołtys działa , ale Kierżno to ma gospodarza co nic nie zrobiła przez te lata . Tam mieszkańcy sami walczą o boisko dla dzieci , sami walczą o remont drogi dziwię się ze ona jeszcze jest sołtysem w mojej wsi mieszkańcy dawno by odwołali
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
Dupku od Relicha to Relich powinien zadbać o te sprawy a nie sołtys ,a co ten sołtys w Czernej takiego zrobił ,dziura jak Kierżno albo jeszcze większa .Pamiętam jak Grupa mieszkańców chciała reaktywować klub ,,Kwisa .. Kierżno to Relich nie dał im dotacji ,i sprawa padła .Boisko jest tylko Gmina o nim zapomniała i zarosło mchem i brzozami .
Ja nie od Relicha . Jak jej nie było to nie rosły brzozy o mchy . Ja tylko o tym jeśli mieszkańcy tej wsi sami walczą o wszystko to po co sołtys ? . Jeśli Relich ma wszystko robić sam to po co sołtysi i radni?
~~Żółtoczerwony Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
Dlatego Pani Sołtys z Kierżna wygra wybory na radną Gminy Nowogrodziec i będziesz mógł uzupełnić wakat na sołtysa .
Ha ha jeśli wygra bo to marne szanse to co wiem .
~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
Dupku od Relicha to Relich powinien zadbać o te sprawy a nie sołtys ,a co ten sołtys w Czernej takiego zrobił ,dziura jak Kierżno albo jeszcze większa .Pamiętam jak Grupa mieszkańców chciała reaktywować klub ,,Kwisa .. Kierżno to Relich nie dał im dotacji ,i sprawa padła .Boisko jest tylko Gmina o nim zapomniała i zarosło mchem i brzozami .
Ja nie od Relicha . Jak jej nie było to nie rosły brzozy o mchy . Ja tylko o tym jeśli mieszkańcy tej wsi sami walczą o wszystko to po co sołtys ? . Jeśli Relich ma wszystko robić sam to po co sołtysi i radni?
~~Stasiek napisał(a): Sołtys (chory który leczy się psychyiatrycznie psychicznie znęca się nad starszymi ludźmi swoimi sąsiadami rąbie drzwi wejsciowe siekiera wzywa bezpodstawnie policję dzwoni dzwonkiem przez całą noc aby dokuczyć starszym sąsiadom) czy taki może sprawować funkcję społeczną i opiekować się dziećmi w przedszkolu pracując jako sprzątaczka oddziałowa mamy czekać aż stanie się tragedia? Dlaczego nie można zapobiec ???czy masz na myśli prezeska PSL?