~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
~~xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a): ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jaskraworuda Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pierdziołek napisał(a): W Czernej sołtysem zostaje się bez wyborów ,a ten ich sołtys to masakra .
W Czerniej to widać ze sołtys działa , ale Kierżno to ma gospodarza co nic nie zrobiła przez te lata . Tam mieszkańcy sami walczą o boisko dla dzieci , sami walczą o remont drogi dziwię się ze ona jeszcze jest sołtysem w mojej wsi mieszkańcy dawno by odwołali
Dupku od Relicha to Relich powinien zadbać o te sprawy a nie sołtys ,a co ten sołtys w Czernej takiego zrobił ,dziura jak Kierżno albo jeszcze większa .Pamiętam jak Grupa mieszkańców chciała reaktywować klub ,,Kwisa .. Kierżno to Relich nie dał im dotacji ,i sprawa padła .Boisko jest tylko Gmina o nim zapomniała i zarosło mchem i brzozami .
Ja nie od Relicha . Jak jej nie było to nie rosły brzozy o mchy . Ja tylko o tym jeśli mieszkańcy tej wsi sami walczą o wszystko to po co sołtys ? . Jeśli Relich ma wszystko robić sam to po co sołtysi i radni?
Przestań Okoń pier..dolić . To napisz co Relich zrobił dla Kierżna albo Nowej Wsi .
Pomyłka to nie ta osoba . Ta osoba ma imię ale taki ćwok jak ty nie potrafi pisać . Zrobił wiele i nigdy nie odmówił pomocy . jako radny . Kierżno tez miała robione małymi krokami , ale miała
~~Czarniawy Miskant napisał(a): sołtys funkcja powinna być jasno określona i wynagradzana...a nie niby jest a go nie ma bo za darmo nic nie robią.... taka prawda....
~~Brązoworuda Gailadia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Miskant napisał(a): sołtys funkcja powinna być jasno określona i wynagradzana...a nie niby jest a go nie ma bo za darmo nic nie robią.... taka prawda....
Prawda jest na papierze,a praktycznie go niema