~~Jasnopomarańczowa Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowy Motylek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarny Heliotrop napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnolawendowy Miłorząb napisał(a): Niedługo wyjdzie prawda co z relokacją imigrantów i co Tusk podpisał w Brukseli. Premier Francji niechcący wygadał się, że maja być przymusowo relokowani w krajach na wschodniej granicy Unii. Czyli kolejny konkret Tuska. Lemingi Kodomici będą milczeć, bo niewygodna prawda wyjdzie na jaw, a to pokaże jak ich kolejny raz Rudy oszukał.
Poczekajmy niech Trzaskowski wygra prezydenta RP wtedy uwierzycie zobaczycie coście zrobili.
Gorszego od obecnego rezydenta PiS już nie będzie, wcześniej uważałem, że od prezydenta Wałęsy już nie będzie a teraz uważam, że w porównaniu z obecnym to On był geniuszem, przynajmniej nie szmacił Konstytucji RP.
Najpierw to przeczytaj kilka razy Konstytucję ze zrozumieniem zanim coś napiszesz. Twoje wiedza to jad z tvn24.
Między innymi za sprawą tego długopisa Ja Konstytucję RP przestudiowałem wielokrotnie a tobie ją ,, wykładał " TVP Info PiS a teraz TV Republika.
~~hehe napisał(a): Bo ja się nie zajmuje brudnymi pałami:) hehe