~~Jasiu napisał(a): Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Sam bym tego lepiej nie ujął.
M21W2 napisał(a): Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Jasiu zapomniałeś dopisać- napisał Donald Tusk na portalu X
~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Mylisz się Truskaweczko. Napisał Radek Sikorski cytując maila szczerego Dworczyka!
A ten mail skąd? włamał się na skrzynkę?
Ajajaj nie ładnie?
~~ napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”.
Mylisz się Truskaweczko. Napisał Radek Sikorski cytując maila szczerego Dworczyka!
Anjonimku , ty zawsze piszesz "prawdę" , coś jak TVN - cała " prawda " całą dobę .
Wpis
Donald Tusk
@donaldtusk
Minister Dworczyk o kadrach PiS: „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”. Sam bym tego lepiej nie ujął.
2:59 PM · 19 sie 2022 .
~~Różowawa Dąbrówka napisał(a): a ,kogo proponujesz
aby kradł i oszukiwał ?
końfederasto?