~~Szarobura Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Ostróżka napisał(a): Jony zabraniam ci grac w sts bo tak i juz
nie da rady ...;D
przynajmniej nie w tej chwili ....lubię tą adrenalinkę ...
i teraz kiedy jeszcze dom śpi ja mam już kawkę przed sobą i zaczynam kreślić kolejne kupony...;D
bo wczorajszy jeden kupon z gumową ''gałą'' poszedł w piSSdu...;D
~~Postaw na to napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobura Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Ostróżka napisał(a): Jony zabraniam ci grac w sts bo tak i juz
nie da rady ...;D
przynajmniej nie w tej chwili ....lubię tą adrenalinkę ...
i teraz kiedy jeszcze dom śpi ja mam już kawkę przed sobą i zaczynam kreślić kolejne kupony...;D
bo wczorajszy jeden kupon z gumową ''gałą'' poszedł w piSSdu...;D
osoby uzależnione od hazardu i ich bliscy.
To lepsze niż uzależnienie od alkoholu bo efektem jest później malinowy nos i zgon z przepicia
~~Jaskier złocisty napisał(a): A jak tam u ciebie folksdojczu bo nie jest tajemnicą że i tam zwalnia się ludzi i padają zakłady.
~~Jaskier złocisty napisał(a): A jak tam u ciebie folksdojczu bo nie jest tajemnicą że i tam zwalnia się ludzi i padają zakłady.
~~Złocistożółta Bergenia napisał(a): Kolejny konkret. Od lipca cena badania techniczngo pojazdów leci do góry. 10 proc minimalnego wynagrodzenia. Może to jakiś skomentujecie.