~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Głosowanie przeciwko niekaraniu za pomoc przy aborcji, to podłość i polityczna głupota. Szkodliwe dla demokracji, rzucanie kłód pod nogi koalicji 15 października i rządu Donalda Tuska .Radość wrogów Polski z PiSu i Konfy., Z pewnością cieszą się też czcigodne biskupy. Hańba i głupota.
~~Płoworudy Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Głosowanie przeciwko niekaraniu za pomoc przy aborcji, to podłość i polityczna głupota. Szkodliwe dla demokracji, rzucanie kłód pod nogi koalicji 15 października i rządu Donalda Tuska .Radość wrogów Polski z PiSu i Konfy., Z pewnością cieszą się też czcigodne biskupy. Hańba i głupota.
zastąp słowo demokracja słowem Niemcy
~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): obserwowałem i nadal obserwuję to co się tutaj w tym kraju dzieje...
i myślę że nadchodzi czas kiedy pojawią się pierwsze pomysły na wotum nieufności dla rządu...
i co ciekawe może to przejść...
tym bardziej że ''koalicjanci'' wykłócają się o własne ''klauzule sumienia'' ;D a ''konfederaci'' sa coraz bliżsi wejścia w układy z piSSdzielcami...;D
biedny ten kraj gdzie ''suweren'' wybrał sobie ''przedstawicieli'' by teraz ci tradycyjnie zresztą ''olali '' wyborców by prezentować swój własny ''światopogląd''
ale cóż ....'' daj Polakom władzę a sami się wykończą'' ...prorocze słowa chociaż to apokryf...
~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): ~~Bakłażanowy Rokitnik napisał(a): obserwowałem i nadal obserwuję to co się tutaj w tym kraju dzieje...
i myślę że nadchodzi czas kiedy pojawią się pierwsze pomysły na wotum nieufności dla rządu...
i co ciekawe może to przejść...
tym bardziej że ''koalicjanci'' wykłócają się o własne ''klauzule sumienia'' ;D a ''konfederaci'' sa coraz bliżsi wejścia w układy z piSSdzielcami...;D
biedny ten kraj gdzie ''suweren'' wybrał sobie ''przedstawicieli'' by teraz ci tradycyjnie zresztą ''olali '' wyborców by prezentować swój własny ''światopogląd''
ale cóż ....'' daj Polakom władzę a sami się wykończą'' ...prorocze słowa chociaż to apokryf...