~~Janusz napisał(a): to ja wygrałem.
Zastosowana autokorekta
~~jhkhgjgjh napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): to ja wygrałem.
janusz wstawaj zekupczyłeś się - to właśnie wygrałeśZastosowana autokorekta
~~Jasiu napisał(a): Panów Tuska, Sikorskiego i Trzaskowskiego mogłabym słuchać godzinami. Człowiek czuje, że mówią do niego. Nie przemawiają, a właśnie mówią, a właściwie opowiadają jakieś ciekawe historie. Tu nie ma patosu, gry, wyreżyserowanych pauz i min, czy unikania odpowiedzi. Jest luz, jest dystans do siebie, jest autentyczny kontakt ze słuchaczami.
To zupełnie inny poziom ludzki. Inny mental i kontakt ze światem. Nie ma takich ludzi wśród tych, którzy rządzili nami ostatnie 8 lat. Wyobrażacie sobie na Campus Polska Kaczyńskiego i Błaszczaka? Oni boją się kontaktu z ludźmi. Boję się pytań. To niebo i ziemia .
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Panów Tuska, Sikorskiego i Trzaskowskiego mogłabym słuchać godzinami. Człowiek czuje, że mówią do niego. Nie przemawiają, a właśnie mówią, a właściwie opowiadają jakieś ciekawe historie. Tu nie ma patosu, gry, wyreżyserowanych pauz i min, czy unikania odpowiedzi. Jest luz, jest dystans do siebie, jest autentyczny kontakt ze słuchaczami.
To zupełnie inny poziom ludzki. Inny mental i kontakt ze światem. Nie ma takich ludzi wśród tych, którzy rządzili nami ostatnie 8 lat. Wyobrażacie sobie na Campus Polska Kaczyńskiego i Błaszczaka? Oni boją się kontaktu z ludźmi. Boję się pytań. To niebo i ziemia .
Kaczyńskiego mógłbym słuchać godzinami.. tak pięknie mówi aż metafizykę czuję. A jak przechodzi to rozsiewa mistyczna aurę i trawa zielenieje dookoła. A jego kreacje... Zero stylizacji ,czysty styl! Każde słowo spijam z jego ust jakby mówił prawdę. Tylko do mnie!
~~Jasiu napisał(a): Panów Tuska, Sikorskiego i Trzaskowskiego mogłabym słuchać godzinami. Człowiek czuje, że mówią do niego. Nie przemawiają, a właśnie mówią, a właściwie opowiadają jakieś ciekawe historie. Tu nie ma patosu, gry, wyreżyserowanych pauz i min, czy unikania odpowiedzi. Jest luz, jest dystans do siebie, jest autentyczny kontakt ze słuchaczami.