ladaco napisał(a): 1000 zł dam osobie, która sensownie wytłumaczy mi dlaczego skrajne lewactwo nie chce rodzić dzieci tylko chce je zabijać.
~~ napisał(a): Bo to nie jest ZABIJANIE tylko USUNIĘCIE płodu .
~~tuńczyk napisał(a):Ktoś napisał: ladaco napisał(a): 1000 zł dam osobie, która sensownie wytłumaczy mi dlaczego skrajne lewactwo nie chce rodzić dzieci tylko chce je zabijać.
Odp. jest prosta to samo zaoranie, bez nich będzie lepiej na świecie
~~Złotordzawy Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~tuńczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ladaco napisał(a): 1000 zł dam osobie, która sensownie wytłumaczy mi dlaczego skrajne lewactwo nie chce rodzić dzieci tylko chce je zabijać.
To proste - związek dwóch kobiet lub mężczyzn nie jest w stanie począć dziecka. O ile kobieta może mieć popprzez in vitro dziecko, ale jak wychowają te dwie kobiety w związku lesbijskim to dziecko to mężczyźni nie będą mieli nigdy dzieci. Oni wolą zabijać dzieci już w zarodku. Oni nie mogą zdzierżyć tego, że biologicznie nigdy nie będą mieli potomka to chcą zabijać innym dzieci.
Ile ty masz lat ,prymitywie?
~~pytanie 1 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawy Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~tuńczyk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ladaco napisał(a): 1000 zł dam osobie, która sensownie wytłumaczy mi dlaczego skrajne lewactwo nie chce rodzić dzieci tylko chce je zabijać.
To proste - związek dwóch kobiet lub mężczyzn nie jest w stanie począć dziecka. O ile kobieta może mieć popprzez in vitro dziecko, ale jak wychowają te dwie kobiety w związku lesbijskim to dziecko to mężczyźni nie będą mieli nigdy dzieci. Oni wolą zabijać dzieci już w zarodku. Oni nie mogą zdzierżyć tego, że biologicznie nigdy nie będą mieli potomka to chcą zabijać innym dzieci.
Ile ty masz lat ,prymitywie?
Piszesz o sobie. Pewnie jesteś osobnikiem o których pisałem. To nie się masz czym chwalić!!!!!!!!!!!!!!