~~Jarosław -sprawca wielu ciąż napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antoni napisał(a): Panowie może zajmijcie się własnymi żonami to taka moja rada żeby się nie trzeba było ośmieszać potem. Pozdrawiam serdecznie.
Ktoś napisał: ~~Antoni napisał(a): Panowie może zajmijcie się własnymi żonami to taka moja rada żeby się nie trzeba było ośmieszać potem. Pozdrawiam serdecznie.
A jak ja nie mam żony ?
O tej porze za wcześnie na horrory
~~Jarosław -sprawca wielu ciąż napisał(a): A jak ja nie mam żony ?
~~Ciemnożółta Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jarosław -sprawca wielu ciąż napisał(a): A jak ja nie mam żony ?
Dlaczemu ? Masz małego, nie staje, nie myjesz się czy......?
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Wychodzi na to, że partia, która w zasadzie niepodzielnie rządziła przez 8 lat, mając za prokuratora generalnego swoją przystawkę, gdzie nie było dnia, żeby na światło dzienne nie wyszedł jakiś PiSi geszeft , dzisiaj żebrze o wpłaty i o pomoc.
Są zatem trzy możliwe opcje:
1. Swoich wyborców mają za kompletnych de*bili (nie oceniam, stwierdzam możliwy fakt).
2. Nie potrafią zarządzać funduszami, a mieli budować CPK, koleje wielkich prędkości, atomy i milion elektrycznych aut.
3. Obie opcje łącznie. W końcu przecież wcale się wzajemnie nie wykluczają.
Jest też czwarta opcja, mają własną kasę tylko nie chcą jej ruszać aby nie ujawnić śladów jej pochodzenia .
A wolą grać kartą biednych pokrzywdzonych "patriotów narodowych " nękanych przez złego Tuska.
To bardziej przemawia do ich elektoratu i go mobilizuje.
Albo piąta;
pieniędzy mają więcej niż my wszyscy włosów na głowie ,a ta zbiórka to zasłona dymna. W końcu z budżetu zniknęło ponad 100mld.