Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

14240
M21W2
29 listopada 2024r. o 9:21
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): jak to do kogo?
do Lucjana...;D

Mój imiennik to faszysta? , o tym nie wiedziałem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hebanowy Śniedek niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:27
a wiesz że niejednemu psu Burek? ;D
chciałeś być cwany i nie wyszło?

14240
M21W2
29 listopada 2024r. o 9:35
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): a wiesz że niejednemu psu Burek? ;D

Tobie wyszło , znalazłeś kolejnego nieuka , faszystę , pajaca wazeliniarza .
~~skorn niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:37
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): a wiesz że niejednemu psu Burek? ;D

Nowy rekrut w rosyjskich siłach zbrojnych statystycznie ma przed sobą miesiąc życia od momentu podpisaniu kontraktu. Kreml, zdeterminowany, by zdobyć jak największą część Ukrainy tak szybko, jak to tylko możliwe, rzuca nieprzygotowane oddziały przeciwko ukraińskiej obronie w pozbawionych kluczowego wsparcia i w dodatku źle prowadzonych atakach.
14240
M21W2
29 listopada 2024r. o 9:39
Nawet zakała narodu . Śniedek " patriota " klękajcie narody .
~~logik niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:41
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dlaczego ''redaktor'' piszesz z wielkiej litery nieuku?
ty chodzący worku wazeliny ...;D

dlaczego pajacu chcesz mi przypisać coś o czym nigdy nie popierałem?
a może tak napisz coś o dzieciach z Palestyny czy z Libii których teraz mordują ''pejśiaci''?

wiedz jedno...''ruska onuca'' zawsze we wszystkim będzie lepsza od ciebie maszerującego w marszu z niosącymi flagi ugrupowań faszystowskich...
tacy jak ty są zakałą narodu który najbardziej ucierpiał podczas okupacji...
dzisiaj po ulicach odbudowanej stolicy a zburzonej przez tych z którymi dzisiaj idziesz rąsia w rąsię uśmiechnięty i uradowany...
taki to z ciebie ''patriota''...;D

Wszyscy wiemy że płaczesz rzewnymi łzami nad losem ukraińskich cywili , szczególnie dzieci .
Redakcja niesprawiedliwie nazwała cię ruską onucą , a wasza 3 dniowa operacja specjalna , trwa już 3 rok.
Taka jest Januszowa prawda.
~~Hebanowy Śniedek niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:10
łżesz ...;D
zawsze piszę bo to ''logika'' każdej wojny że zawsze najbardziej cierpią cywile...
a to że ktoś tam z redakcji określił mnie tak to nie mnie a raczej sobie wystawia ''świadectwo''...i to z ''paskiem'' czyli wyróżnieniem...
po pierwsze bo to co piszę o wojnie na Ukrainie że koniec -końców ona militarnie upadnie nie pasuje ...
po drugie - widzę w Ukrainie wrogów Polski
po trzecie żaden szanujący się redaktor nie ma prawa kierować się własnymi animozjami do rozmówcy z którym ideologicznie lub z innych względów się nie zgadza...
~~Granatowoszara Morwa niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:41
~~Hebanowy Śniedek napisał(a): dlaczego ''redaktor'' piszesz z wielkiej litery nieuku?
ty chodzący worku wazeliny ...;D

dlaczego pajacu chcesz mi przypisać coś o czym nigdy nie popierałem?
a może tak napisz coś o dzieciach z Palestyny czy z Libii których teraz mordują ''pejśiaci''?

wiedz jedno...''ruska onuca'' zawsze we wszystkim będzie lepsza od ciebie maszerującego w marszu z niosącymi flagi ugrupowań faszystowskich...
tacy jak ty są zakałą narodu który najbardziej ucierpiał podczas okupacji...
dzisiaj po ulicach odbudowanej stolicy a zburzonej przez tych z którymi dzisiaj idziesz rąsia w rąsię uśmiechnięty i uradowany...
taki to z ciebie ''patriota''...;D

A co sądzisz o Donaldzie i jego rządzie ,
przecież oni, nie tylko idą rączka w rączkę
z tymi co 6 milionów obywateli kraju w którym żyjesz wymordowali niszcząc kraj o nazwie Polska doszczętnie…!! , ci są wspaniali….??? popierając „Faszystowskie” posunięcia gospodarcze nieakceptowalne przez właśnie PiS i obrońców Polski ..! Tej Polski …!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza