Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~taka prawda niezalogowany
30 listopada 2024r. o 15:38
~~Uczciwy z peło napisał(a): Przez 9 miesięcy ruda koalicja wydała 400 tys wiz obcym aby stworzyć polskim pracownikom konkurencję, niech was szlag

Fleja sprzedał ich 360 tys. po 5 tys. dolarów od inżyniera.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dramat niezalogowany
30 listopada 2024r. o 22:14
Nawrocki jest tak obywatelski jak kiedyś milicja obywatelska i tak niezależny jak figura na kartach politycznych, manipulowana przez siły, które ma reprezentować.

~~antyresortowiec niezalogowany
30 listopada 2024r. o 22:29
~~Dramat napisał(a): Nawrocki jest tak obywatelski jak kiedyś milicja obywatelska i tak niezależny jak figura na kartach politycznych, manipulowana przez siły, które ma reprezentować.

Za to tFuja platforma jest bardzo obywatelska,
tylko że chodzi tu o obce obywatelstwo
~~Lawendowoniebieski Winobluszcz niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 6:55
~~Jurek61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Tusko oficjalnie oskarżony przez Brauna za dewastację kraju ….

tak mną owładnęła mśl o Janie że przez pomyłkę tak się podpisałem za co gorąco przepraszam.

A niby za co ja mam przepraszać…
w dowodzie mam wpisane Jerzy Janusz , więc to
chyba jasne że mogę używać własnego imienia …
~~Jurek niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 7:14
A ja mam Jurek .Z bierzmowania.
~~Bananowa Brodia niezalogowany
1 grudnia 2024r. o 9:54
Tylko ludzie prości i bez wiedzy mogą absolutnie uwierzyć , że stanie się cud i zostaną spełnione obietnice wyborcze aczkolwiek patologia i nieroby łykną wszystko. Aby sprostać obietnicom trzeba mieć worek kasy bez dna a z drugiej strony tylko dziwny czlowiek obiecuje gruszki na wierzbie.

Zastosowana autokorekta

1 grudnia 2024r. o 11:05
~~Jurek napisał(a): A ja mam Jurek .Z bierzmowania.

I gitara ..!!;););)
1 grudnia 2024r. o 11:07
~~Bananowa Brodia napisał(a): Tylko ludzie prości i bez wiedzy mogą absolutnie uwierzyć , że stanie się cud i zostaną spełnione obietnice wyborcze aczkolwiek patologia i nieroby łykną wszystko. Aby sprostać obietnicom trzeba mieć worek kasy bez dna a z drugiej strony tylko dziwny czlowiek obiecuje gruszki na wierzbie.Zastosowana autokorekta

Znowu zastosowana autokorekta…??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza