Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 6:56
przecież dali babcine
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 7:18
~~Lawendowoniebieski Winobluszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bananowa Brodia napisał(a): Tylko ludzie prości i bez wiedzy mogą absolutnie uwierzyć , że stanie się cud i zostaną spełnione obietnice wyborcze aczkolwiek patologia i nieroby łykną wszystko. Aby sprostać obietnicom trzeba mieć worek kasy bez dna a z drugiej strony tylko dziwny czlowiek obiecuje gruszki na wierzbie.Zastosowana autokorekta

Znowu zastosowana autokorekta…??

Co w tym widzisz dziwnego?
~~Złotożółty Rdest niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 9:37
Prezydent USA Joe Biden przekazał, że ułaskawił swojego syna Huntera, który został uznany winnym składania fałszywych oświadczeń w sprawie broni palnej i nielegalne posiadanie broni palnej oraz przyznał się do winy w związku z zarzutami podatkowymi. Wcześniej przywódca zapowiadał, że nie ułaskawi swojego dziecka. Jak to tłumaczy?

Joe Biden wiele razy powtarzał, że nie ułaskawi swojego syna Huntera Bidena. W niedzielę poinformował jednak, że stało się inaczej. "Dziś podpisałem ułaskawienie dla mojego syna Huntera. Od dnia objęcia urzędu twierdziłem, że nie będę ingerował w proces decyzyjny Departamentu Sprawiedliwości i dotrzymałem słowa, nawet gdy patrzyłem, jak mój syn jest wybiórczo i niesprawiedliwie ścigany" - rozpoczął oświadczenie.''

skąd my znamy te ''akty łaski''? ;D

''syn wiceprezydenta USA Joe Bidena – Huntera Bidena – oraz b. prezydenta RP Aleksandra Kwaśniewskiego w zarządzie spółki gazowej Burisma Holdings należącej do stronników obalonego prezydenta Ukrainy Wiktora Janukowycza.''

dlaczego teraz mamy tak drożejący gaz?... gdzie teraz ci którym mamy oddawać ''ostatnie koszule''?...co robi w tej sprawie Olek?
jak do tego dodamy nie wyjaśnione do końca sprawy ''bidona'' dżuniora a rosyjskim Rosnefem sprawa się zaczyna robić ciekawa...;D
~~Brawo KO niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 10:22
Pierwsza taka sytuacja w historii. Były szef ABW doprowadzony siłą przed komisję śledczą ds pegazusa. W kolejce jest zero ktòry udaje śmiertelnie chorego
~~Wyborca PO niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 11:46
Niekompetencja rządów PiS była tak wielka, że nawet na program czyste powietrze przez osiem lat były pieniądze, no to jest nieprawdopodobne, dopiero wreszcie teraz piniendzy nie ma i nie będzie.
14240
M21W2
2 grudnia 2024r. o 12:00
~~Brawo KO napisał(a): Pierwsza taka sytuacja w historii. Były szef ABW doprowadzony siłą przed komisję śledczą ds pegazusa. W kolejce jest zero ktòry udaje śmiertelnie chorego

W historii państw demokratycznych i Polski po 1989r jest to pierwsza taka sytuacji , w Rosji , Białorusi jest to
norma . Widzę że cieszy cię kierunek obrany przez koalicję 13 grudnia , siłowe zwalczanie opozycji , zamordyzm walczących " demokratów " , jaka koalicja tacy zwolennicy .

Dopisane 02.12.2024r. o godz. 12:00:

Igrzysk ciąg dalszy .
~~Posiwiała Mydlnica niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 12:18
Ciekawe co zrobi Morawiecki jak przegra wybory.
~~Wyborca PO niezalogowany
2 grudnia 2024r. o 12:22
Ciekawe, ale ciekawsze jak Rafał wygra to wreszcie na nic piniendzy nie będzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza