Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~ niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:21
~~Pozłocisty Orlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Ziobro zobaczy świat zza krat ??

Ty to pewnie Polskę byś posadził tak jej nie lubisz?

Ty to pewnie tak lubisz Polskę , żę wypuściłbyś wszystkich przestępców?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hehe niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:27
~~hehe napisał(a): Tu taki Polak rok temu narzekał że drożyzna że chleb drogi, papryka droga o maśle nie wspomnę, a teraz ten sam Polak o cenach nic nie napiszę nie?, hehe

Ciekawe też bo taki jeden szwab z przypadku nigdy nie pisze że tam u niego w aldiku podnieśli mu ceny na salceson i najtańszy lumposzmid.
~~Rudozłota Sałata niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:30
A gdzie transparenty PO czy takm KO = drożyzna? No lemingi, co z wami? No chyba że z głodu i zimna już po was?
~~Kaczor Donald niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:34
Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?
~~emeryt niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:45
~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?

Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .
~~Jasio niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:47
Ten niemiecki też chyba swoich nie lubi bo coraz więcej zakładów w Niemczech strajkuje. Coraz więcej zakładów zwalnia ludzi . Ostatnio folkswagon.
W ramach tego że to FOLKS. ?
~~donek niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 9:57
~~emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?

Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions

A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:00
~~donek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?

Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions

A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?

To kup sobie samochód na firmę jak odliczysz Vat to będzie nawet mniej jak 5,11.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza