~~Żółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: ~~donek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?
Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions
A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?
To kup sobie samochód na firmę jak odliczysz Vat to będzie nawet mniej jak 5,11.
Oooooo to to i se jeszcze kupię wyższe wykształcenie i gitara, no i jaka panie drożyzna?
~~Haha napisał(a): Obstawiam że ten z poddasza bał by się wyskoczyć na solo z Jarosławem.... Nawet wizja wielogodzinnych prac sejmu nad jego niedolą nie dodała by mu odwagi.....
~~- napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Aha. A ja myślałem że jakiś frajer szuka zaczepki. ;]
Lucjan jeszcze śpi a Juras już plac zamiata.
~~Jojo napisał(a): Odpowiedz
~~Mysa Tawułka niezalogowany
~~Jojo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółta Kolkwicja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?
Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions
A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?
To kup sobie samochód na firmę jak odliczysz Vat to będzie nawet mniej jak 5,11.
Oooooo to to i se jeszcze kupię wyższe wykształcenie i gitara, no i jaka panie drożyzna?
Nie będziesz pierwszym który sobie kupił Colegium Tumanum ,tumanie !
~~Kot Jinks napisał(a): Oooooo to to walczącym z demokracją wystarczy suchy chleb i woda z kałuży, bo to twarde są łby.
~~Polak napisał(a): Ziobro zobaczy świat zza krat ??