Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Jojo niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:06
~~Żółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~donek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?

Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions

A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?
To kup sobie samochód na firmę jak odliczysz Vat to będzie nawet mniej jak 5,11.

Oooooo to to i se jeszcze kupię wyższe wykształcenie i gitara, no i jaka panie drożyzna?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysa Tawułka niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:16
~~Haha napisał(a): Obstawiam że ten z poddasza bał by się wyskoczyć na solo z Jarosławem.... Nawet wizja wielogodzinnych prac sejmu nad jego niedolą nie dodała by mu odwagi.....

DAJCIE SPOKOJ TEMU Z PODDASZA ON SIE TRZESIE BO PRZYJDA PO NIEGO ZA TE KLAMSTWA CO NAPISAL .O PIS I O LUDZIACH Z B........CA.PATRIOTA Z NIEGO .JAK NADYMANY WYPIERDEK MAMUTA. . ....RADCA.PRAWNY.
6 grudnia 2024r. o 11:24
~~- napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Aha. A ja myślałem że jakiś frajer szuka zaczepki. ;]

Lucjan jeszcze śpi a Juras już plac zamiata.

ten pierwszy zbiera puszki by miec .prezent na Mikołaja a ten drugi to wali konia na strychu.już. Się spocil. ..........lulek z Chicago .
~~ha ha niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:29
~~Jojo napisał(a): Odpowiedz

~~Jojo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółta Kolkwicja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~donek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kaczor Donald napisał(a): Chyba ten rząd nie lubi Polaków bo tak im ceny podnosi?

Karpie w Carfurze 14,90 zł za kilo masło w Rabacie 5,8 zł kostka, słonina w Dino ,6,8 zł kilo chleb 5,3 zł Schab w Biedronce 10 ,99 zł kilo o jakiej drożyźnie pieprzycie ,u mnie zamrażarka 300 litrów pęka w szwach .moja emerytura to 2800zł i nie narzekam ,oby nie było gorzej .E-commerce solutions

A benzyna 5,11 na Orlenie, gdzie drożyzna?
To kup sobie samochód na firmę jak odliczysz Vat to będzie nawet mniej jak 5,11.

Oooooo to to i se jeszcze kupię wyższe wykształcenie i gitara, no i jaka panie drożyzna?

Nie będziesz pierwszym który sobie kupił Colegium Tumanum ,tumanie !
~~Kot Jinks niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:35
Oooooo to to walczącym z demokrację wystarczy suchy chleb i woda z kałuży, bo to twarde są łby.
~~Żółta Kolkwicja niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 11:51
~~Kot Jinks napisał(a): Oooooo to to walczącym z demokracją wystarczy suchy chleb i woda z kałuży, bo to twarde są łby.

Dobrze piszesz walczącym z demokracją wystarczy suchy chleb i woda z kałuży !
~~Brudnoszary Kasztanowiec niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 14:29
~~Polak napisał(a): Ziobro zobaczy świat zza krat ??

a ty komunisto jakie masz na to dowody dobrze .powiedziane z zakrat bedziesz ty i wielu tych lgarzy ja bacznie sprawdzam z zespolem tych lgarzy przepros poki czas zobaczymy co powiecie przed Sądem. Jest już 4 schwytanych .krótko ten co znieslawia i poniza podlega karze do lat 5 .art.124 kk.pkt.1 i 2 oraz grzywna 100tys ........................Radca prawny.
~~Pytanie 4 niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 17:17
Te sto konkretów ta różdżka czarodziejska to że będzie taniej więcej w kieszeni itp. .... to kpina z ludzi???
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.