Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Yogi niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 17:32
Napisałem do Mikołaja o czarodziejską różyczkę i 60 tysi kwoty wolnej, aha i benzynę za 5,19, a wy o co napisaliście?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~8 gwiazdek niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 17:42
~~Yogi napisał(a): Napisałem do Mikołaja o czarodziejską różyczkę i 60 tysi kwoty wolnej, aha i benzynę za 5,19, a wy o co napisaliście?

~~Yogi napisał(a): Napisałem do Mikołaja o czarodziejską różyczkę i 60 tysi kwoty wolnej, aha i benzynę za 5,19, a wy o co napisaliście?

Ja napisałem o dobrego psychiatrę dla ciebie !
~~Yogi niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 17:47
~~8 gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Napisałem do Mikołaja o czarodziejską różyczkę i 60 tysi kwoty wolnej, aha i benzynę za 5,19, a wy o co napisaliście?

Ktoś napisał: ~~Yogi napisał(a): Napisałem do Mikołaja o czarodziejską różyczkę i 60 tysi kwoty wolnej, aha i benzynę za 5,19, a wy o co napisaliście?

A ja dla ciebie o chociaż jedną gwiazdę. Bo o ośmiu to możesz sobie pomarzyć. Aha jedną wiesz taką czerwoną.
~~ niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 18:55
Najlepsze jest to że w sprawie ewentualnego naruszenia nietykalności przez Kaczyńskiego TVN mówi o pobiciu.....tym czasem Sąd określa pobicie następująco ..."W myśl wyroku Sądu Najwyższego z dnia 5 listopada 1980 r. (Rw. 382/80, Orzecznictwo Sądu Najwyższego Izba Karna i Wojskowa, nr 1–2/81, poz. 5) pobicie to „napaść co najmniej dwóch sprawców na jedną lub więcej osób". Wychodzi na to że.....
~~Płowoszary Cis niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 18:56
Pytanie gdzie co najmniej dwóch napastników ?
~~Brudna Magnolia niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 19:02
~~8 gwiazdek napisał(a):

100/100
~~Standardy władzy niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 19:35
Jolanta Lange vel Gontarczyk, były tajny współpracownik SB ps. „Panna”, która podejrzewana jest o współudział w zamordowaniu poprzez otrucie ks. Franciszka Blachnickiego wróciła do Polski. Wcześniej współpracowała z warszawskim ratuszem, a teraz miała prowadzić szkolenie dla krakowskich urzędników......

Ale wybrał....hahaha
~~Standardy władzy niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 19:37
Pani Jolanta Lange wcześniej współpracowała z warszawskim ratuszem, a teraz przyjechała do Krakowa, gdzie miała prowadzić – ona wraz ze swoim stowarzyszeniem Pro Humanum – takie zajęcia z mowy inkluzywnej – poinformował reporter wPolsce24 Rafał Jarząbek.

- Za wszystko miał płacić magistrat krakowski no i pani Lange miała za to przyjąć wynagrodzenie w kwocie 31 tys. złotych – dodał.

Ale wybrał....hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza