~~Uśmiechajcie się napisał(a): Wszystko się wali ! dochody Spółek Państwowych notują miliardowe straty,małe firmy padają, duże zwalniają......Kotlina Kłodzka a szczególnie Lądek,Stronie i Kłodzko po powodzi gospodarczo umiera brak pomocy że strony Państwa i jeszcze straszy się tych ludzi wysiedleniem.....
~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: ~~Uśmiechajcie się napisał(a): Wszystko się wali ! dochody Spółek Państwowych notują miliardowe straty,małe firmy padają, duże zwalniają......Kotlina Kłodzka a szczególnie Lądek,Stronie i Kłodzko po powodzi gospodarczo umiera brak pomocy że strony Państwa i jeszcze straszy się tych ludzi wysiedleniem.....
A mnie ciekawi na kogo głosowali? Bo jeśli na bandę 12 grudnia, to pies im wszystkim mordę lizał.
~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Uśmiechajcie się napisał(a): Wszystko się wali ! dochody Spółek Państwowych notują miliardowe straty,małe firmy padają, duże zwalniają......Kotlina Kłodzka a szczególnie Lądek,Stronie i Kłodzko po powodzi gospodarczo umiera brak pomocy że strony Państwa i jeszcze straszy się tych ludzi wysiedleniem.....
A mnie ciekawi na kogo głosowali? Bo jeśli na bandę 12 grudnia, to pies im wszystkim mordę lizał.
Przepraszam ; 13 grudnia.
Dalej przepraszaj bo nadal jakieś daty ci się mylą.
~~Brawo napisał(a): Odblokowanie miliardów z UE, babciowe, powrót rządowego finansowania in vitro, rekordowy budżet na obronność, Tarcza Wschód.
~~ napisał(a): Czy prawdziwym celem politycznej gry wokół TVN jest przejęcie tej telewizji przez znany koncern medialny z niemieckim kapitałem? Według ustaleń reporterów telewizji wPolsce24, działania premiera Tuska mają im w tym pomóc. Czy ostatnie komunikaty polityków mają na celu obniżenie ceny, a ostatecznym nabywcą telewizji okaże się koncern Ringier Axel Springer?