~~Lucjan napisał(a): Twardszego wyciągam niż wy wsadzacie eunuchy.
~~taka prawda napisał(a): Wystarczy oddać głos na Trzaskowskiego i za rok dwójka w składzie, Trzaskowski_, Tusk zrobi porządek z bandą dziada z Żoliborza.
~~Projekt plastuś napisał(a): Nawrocki jest plastusiem karakana
~~j23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): Wystarczy oddać głos na Trzaskowskiego i za rok dwójka w składzie, Trzaskowski_, Tusk zrobi porządek z bandą dziada z Żoliborza.
Poco ? Nikt już teraz nie wątpi, że namaszczony przez Kolorową Koalicję Pana Donalda - Przywódcę Wojującej Demokracji Pan Bodnar Trybunał Konstytucyjny i Sąd Najwyższy od jutra Nam już zastąpi !!! Ja osobiście Mu gratuluję bo POkój i sPOkój wreszcie w Uśmiechniętej Polsce zapanuje !!!
~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): Wystarczy oddać głos na Trzaskowskiego i za rok dwójka w składzie, Trzaskowski_, Tusk zrobi porządek z bandą dziada z Żoliborza.
Poco ? Nikt już teraz nie wątpi, że namaszczony przez Kolorową Koalicję Pana Donalda - Przywódcę Wojującej Demokracji Pan Bodnar Trybunał Konstytucyjny i Sąd Najwyższy od jutra Nam już zastąpi !!! Ja osobiście Mu gratuluję bo POkój i sPOkój wreszcie w Uśmiechniętej Polsce zapanuje !!!
Przeczytaj Konstytucję RP.
I co tam czytałeś w Konstytucji ? Jest coś o Kaliszu ?
~~Brunatnożółta Stokrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~j23 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~taka prawda napisał(a): Wystarczy oddać głos na Trzaskowskiego i za rok dwójka w składzie, Trzaskowski_, Tusk zrobi porządek z bandą dziada z Żoliborza.
Przeczytaj Konstytucję RP.
I co tam czytałeś w Konstytucji ? Jest coś o Kaliszu ?
A choćby kto i ilu wybiera do KRS.