Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Żółtoszary Ognik niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 15:13
Nie wiem czy to sukces czy konkret ale chyba konkret a może i sukces ale raczej konkret.
Chodzi mi o Amerykańskie chipy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 15:37
~~Żółtoszary Ognik napisał(a): Nie wiem czy to sukces czy konkret ale chyba konkret a może i sukces ale raczej konkret.

To już nie tylko "Donald nikt mnie nie ogra w Europie" ale i nie ogra na świecie ? No proszę jaki konkretny sukces :-)
~~wiesz że dzwonią niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 16:02
~~Żółtoszary Ognik napisał(a): Nie wiem czy to sukces czy konkret ale chyba konkret a może i sukces ale raczej konkret.

Ty wiejski tłuku to masz takie samo pojęcie o amerykańskich czipach ,jak o paprykowych czipsach.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 16:48
Z Polski tylko Morawiecki na inauguracji prezydentury Trumpa.
My w Stanach nawet ambasadora nie mamy :(
~~hehe niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 17:06
We Francji pojawił się niejaki Rafael Dupage:) i to jest konkret, hehe
~~interes życia niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 17:11
Poznań kupi tramwaje (trzydziestoletnie) od Niemców za środki z kpo, to jest złoty interes,za jednym zamachem pozbyć się szrotu,Polski lewak wszystko łyknie ,po to My im w eurokołchozie, właśnie PO to
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 17:24
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Z Polski tylko Morawiecki na inauguracji prezydentury Trumpa.
My w Stanach nawet ambasadora nie mamy :(

Matk byś wysłał , nie pojechała by ?
~~taka jest prawda niezalogowany
15 stycznia 2025r. o 17:32
~~interes życia napisał(a): Poznań kupi tramwaje (trzydziestoletnie) od Niemców za środki z kpo, to jest złoty interes,za jednym zamachem pozbyć się szrotu,Polski lewak wszystko łyknie ,po to My im w eurokołchozie, właśnie PO to

Poznań kupi z niemieckiego Bonn 24 tramwaje, za które zapłaci 2 mln 230 tys. euro (ok. 9,8 mln zł). Wozy mają 30 lat i są w większości niskopodłogowe oraz dwukierunkowe .Maksymalna cena za jeden, w pełni sprawny tramwaj, to 46,5 tys. euro .
W Poznaniu produkowane są tramwaje w zakładach Modertrans. Miasto kupiło m.in. 30 30 Moderusów Gamma w cenie 9,4 mln zł za sztukę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.