Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Cela plus niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 13:47
Kanalii kaczyńskiemu życzę sybkiej politycznej emerytury w pewnym miejscu z piętrowymi pryczami i sprawiedliwej oceny jego kłamst. Długiego wyroku i długiego życia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ty niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 13:49
~~Cela plus napisał(a): Kanalii kaczyńskiemu życzę sybkiej politycznej emerytury w pewnym miejscu z piętrowymi pryczami i sprawiedliwej oceny jego kłamst. Długiego wyroku i długiego życia.

Popieram twoje pierwsze zdanie , drugiego nigdy .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 13:50
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): A konkretnie to o jaką branżę motoryzacyjną ci chodzi? Polską czy niemiecką? Branża elektryczna czy metalowa pada na ryj ze względu na wysokie koszty energii którą jednocześnie za free oddajemy Ukrainie. Górnictwo szoruje po dnie bo jest nierentowne i coraz droższe w wydobyciu ale jednocześnie dofinansowuje się je poprzez pieniądze ''rządowe'' czyli Polaków których teraz chce się obciążyć podatkiem ,,solidarnościowym'' czyli każdy Polak dopłaci do tego po 600 zł rocznie.
Jak to widzisz śmieszny niedouczony gostku? Bolesławiec-themed gift hampers

Wyjaśnij z jakiego powodu górnictwo coraz mniej opłacalne .....podejmiesz rękawicę? Napiszesz coś o podatkach i opłatach ekologicznych nałożonych przez Unię ? Napiszesz jaki mają wpływ na górnictwo kopalne ? Napiszesz o Zielonym bałaganie ?

ps.
Marzenia erotyczne mnie nie interesują, pisz prawdę o tym co Tusk i UE robi w sprawie zniszczenia górnictwa....pamiętaj ja za Konfederacją !

ja ci mogę napisać...
coraz głębsze pokłady węgla a więc coraz wyższe koszty wydobycia bo za tym jednocześnie idą żądania górników i zarządów spółek i spółeczek co do wynagrodzeń....
podatki ekologiczne?...jak się ''gubią '' gdzieś w pisdzielskich kieszeniach złodziei z piSSu pieniądze przeznaczone na źródła odnawialne ,jak się handluje tonami emisji i uwala się projekty np. ferm wiatrowych to ma się teraz to co się ma...
ktoś kto wcześniej w to inwestował dzisiaj zbiera z tego profity...

'' Napiszesz jaki mają wpływ na górnictwo kopalne ?''
na to ci nie odpowiem ...;D
no może kopalnie mają wpływ na przemysł meblarski ale na górnictwo?...no nie wiem...;D
~~ niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 14:36
No i koleś pozamiatany. Siedzi teraz w norze i nie wie co odpowiedzieć.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 15:17
100 Konkretów na polską prezydencję!!!
Yyyyy... no pogonimy agentów Putina: Trumpa, Kaczyńskiego...
Nu zajac, pogadi
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 15:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ci mogę napisać...
coraz głębsze pokłady węgla a więc coraz wyższe koszty wydobycia bo za tym jednocześnie idą żądania górników i zarządów spółek i spółeczek co do wynagrodzeń....

"a ci mogę napisać...
coraz głębsze pokłady węgla a więc coraz wyższe koszty wydobycia bo za tym jednocześnie idą żądania górników i zarządów spółek i spółeczek co do wynagrodzeń...." - DLATEGO NIEMCY BĘDĄ U NAS OTWIERAĆ KOPALNIE, NAIWNY NARÓD...
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 16:53
— nie będzie podniesienia kwoty wolnej od podatku, nie tylko do 60 tys. zł, ale w ogóle!
No wicie, rozumicie, dziura budżetowa - "piniendzy nie ma i nie będzie"
~~stan niezalogowany
22 stycznia 2025r. o 17:04
- "A dlaczego kpiną z demokracji nie jest ogłoszenie 100 obietnic i nierealizowanie ich?
- Dlaczego kpiną z demokracji nie jest podawanie haseł, które później się porzuca po wygraniu wyborów?
- To jest kpina z demokracji, jeśli wyłudza się głosy poprzez obietnice, których nie zamierza się spełnić" — stwierdził Stanowski
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo