Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~ niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 8:09
Polska, Wydarzenia |Przez Paweł Król
Minister ds. równości Katarzyna Kotula odniosła się do doniesień o nieuprawnionym posługiwaniu się tytułem magistra. Wyjaśniła, że ukończyła studia licencjackie w Szczecinie i podjęła studia magisterskie na UAM w Poznaniu, których nie zakończyła ....
Kresy.pl....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 8:11
To jak Jasiu chciał iść do technikum ale się nie dostał więc może mówić że jest wykształcony i ma prawie średnie wykształcenie....Hahaaaa
~~Rudawa Cykoria niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 8:21
Trump w kilka godzin po objęciu władzy zaczął rozliczać przestępców związanych z kowidem, wywalił WHO (światową organizację choroby), zamknie w pierdlu naczelnego prowodyra fauciego, ogłosił że są tylko dwie płcie - mężczyzna i kobieta, zaczął ścigać różne organizacje ściągające imigrantów.
A u nas? U nas tusk łgarz po 100 dniach nie spełnił nawet 5% obietnic. Mafie kowidowe mają sie dobrze a mafiozi wywywindowani na wysokie stanowiska zamiast siedzieć w pierdlu. Żaden z przestępców pisowskich nie siedzi.
A organizacje sprowadzające imigrantów sa finansowane przez rząd.
~~Kupiłem nick niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 12:10
~~Staroróżowa Godecja napisał(a): Ciekawe kiedy rafauek zmieni zdanie o180 stopni że jednak są tylko dwie płcie, planeta nie płonie a emigrantów i zielonych oszołomów należy pogonić.

Teraz Rafałek nie ma czasu na takie rzeczy. Rafałek teraz bardzo dużo czasu spędza w damskiej garderobie bo idzie Wiosna i jest coś potrzeba damskiego rzucić na siebie w czasie parady dla homoseksualnych i transpłciowych. Przecież jak Polacy wybiorą Rafałka to będzie można nazwać Polaków że są bardzo głupim narodem.
23 stycznia 2025r. o 12:14
~~Rudawa Cykoria napisał(a): Trump w kilka godzin po objęciu władzy zaczął rozliczać przestępców związanych z kowidem, wywalił WHO (światową organizację choroby), zamknie w pierdlu naczelnego prowodyra fauciego, ogłosił że są tylko dwie płcie - mężczyzna i kobieta, zaczął ścigać różne organizacje ściągające imigrantów.
A u nas? U nas tusk łgarz po 100 dniach nie spełnił nawet 5% obietnic. Mafie kowidowe mają sie dobrze a mafiozi wywywindowani na wysokie stanowiska zamiast siedzieć w pierdlu. Żaden z przestępców pisowskich nie siedzi.
A organizacje sprowadzające imigrantów sa finansowane przez rząd.

Tylko Amerykański Donald ma charakter i zasady a nasz poczciwy polski Donuś to ciepła klucha która bez swoich wafli z Brukseli i Niemiec na każdym europejskim spotkaniu zostałby opluty przez innych.
~~Brunatnożółta Malwa niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 12:18
~~ napisał(a): Polska, Wydarzenia |Przez Paweł Król
Minister ds. równości Katarzyna Kotula odniosła się do doniesień o nieuprawnionym posługiwaniu się tytułem magistra. Wyjaśniła, że ukończyła studia licencjackie w Szczecinie i podjęła studia magisterskie na UAM w Poznaniu, których nie zakończyła ....
Kresy.pl....

Kwaśniewski już dawno to opracował. Jestem magistrem, nie, skończyłem studia, ale magistra nie zrobiłem, ale tak jakbym go miał. Z durnym narodem można wszystko.
23 stycznia 2025r. o 12:27
Zauważcie kto nami rządzi … słuchaliście może wypowiedzi Jachiry lub Żukowskiej albo Wcisło ??? Przecież te kobiety są tak odklejone od rzeczywistości że 10 letnie dziecko mądrzej mówi od nich.
W Polsce nigdy nie będzie dobrze. Bo ludzie wierzą w niespełnione obietnice.
~~Rembanka niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 13:00
~~J23 napisał(a): To jak Jasiu chciał iść do technikum ale się nie dostał więc może mówić że jest wykształcony i ma prawie średnie wykształcenie....Hahaaaa

Wtedy ledwo znał Polski
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!