Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~ niezalogowany
4 lutego 2025r. o 17:35
Dzieci za drzwi i do hymnu bo my tu teraz kampanię Rafałowi będziemy robić!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
5 lutego 2025r. o 9:55
Awantury i bijatyki, często z użyciem niebezpiecznych narzędzi i udziałem osób różnej narodowości i pochodzenia, to zmora wielu europejskich miast. Wiele wskazuje na to, że obrazki, które do tej pory znaliśmy głównie z programów informacyjnych z działu świat, teraz będziemy widywać u siebie. Do potężnej rozróby z udziałem cudzoziemców doszło niedawno w samym centrum Słupska w województwie pomorskim.
~~J17 niezalogowany
5 lutego 2025r. o 10:05
~~J23 napisał(a): Awantury i bijatyki, często z użyciem niebezpiecznych narzędzi i udziałem osób różnej narodowości i pochodzenia, to zmora wielu europejskich miast. Wiele wskazuje na to, że obrazki, które do tej pory znaliśmy głównie z programów informacyjnych z działu świat, teraz będziemy widywać u siebie. Do potężnej rozróby z udziałem cudzoziemców doszło niedawno w samym centrum Słupska w województwie pomorskim.

Jakiś ty mundry ,skąd wiesz ,że Słupsk leży w województwie pomorskim .Ja myślałem ,że w Podkarpackim .
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
5 lutego 2025r. o 12:26
~~co za kaczy cep napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Uśmiechniętą jest Polska Tuska i ceny w górę. Kolejny został zrealizowany 100 konkret na 100 dni i , gwarantuje wam, że więcej pieniędzy zostanie wam w portfelach:. Co powiedzą teraz Kodomici tzw. twardy beton PO? ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy, że tych pieniędzy jest coraz mniej i w każdym miesiącu zostaje ich coraz mniej. Kto tu jest Pinokiem Kodomici? Wasz Donek oszukał was naiwnych frajerów.

,, ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy '' -
jak ty tą szkołę ukończyłeś to Bóg jeden wie.

Na pewno ukończyłem więcej niż ty, bo tacy jak ty nie widza lub udają , że nie widzą rosnące ceny i opłaty. Pewnie ukończyłeś SPDZ - to szkoła, która zapewniała ukończenie szkoły podstawowej i uczyła prostych zawodów dla tych, którzy nie byli w stanie ukończyć szkoły podstawowej.
~~fizyczny od łopaty niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:40
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~co za kaczy cep napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Uśmiechniętą jest Polska Tuska i ceny w górę. Kolejny został zrealizowany 100 konkret na 100 dni i , gwarantuje wam, że więcej pieniędzy zostanie wam w portfelach:. Co powiedzą teraz Kodomici tzw. twardy beton PO? ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy, że tych pieniędzy jest coraz mniej i w każdym miesiącu zostaje ich coraz mniej. Kto tu jest Pinokiem Kodomici? Wasz Donek oszukał was naiwnych frajerów.

,, ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy '' -
jak ty tą szkołę ukończyłeś to Bóg jeden wie.
Na pewno ukończyłem więcej niż ty, bo tacy jak ty nie widza lub udają , że nie widzą rosnące ceny i opłaty. Pewnie ukończyłeś SPDZ - to szkoła, która zapewniała ukończenie szkoły podstawowej i uczyła prostych zawodów dla tych, którzy nie byli w stanie ukończyć szkoły podstawowej.

Poznaję cię dziadu po 3 uniwersytetach i synu ślepej matki . Jak ty ćwoku budujesz te zdania ?
~~Pytanie 4 niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:51
ALE MIALBYC KREDYT ZZERO TO JAK TO PRZECIEZ GLOSOWALAM ZEBY BYLO ZERO HAHAHAH
~~norbi niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:56
~~Pytanie 4 napisał(a): ALE MIALBYC KREDYT ZZERO TO JAK TO PRZECIEZ GLOSOWALAM ZEBY BYLO ZERO HAHAHAH

Widocznie takiemu ZERU jak ty kredyt się nie należy....hahahahaha..
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
5 lutego 2025r. o 15:56
~~Pytanie 4 napisał(a): ALE MIALBYC KREDYT ZZERO TO JAK TO PRZECIEZ GLOSOWALAM ZEBY BYLO ZERO HAHAHAH

I MASZ ZERO A NAWET 2, WE ŁBIE I NA KONCIE.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza