~~fizyczny od łopaty napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za kaczy cep napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Uśmiechniętą jest Polska Tuska i ceny w górę. Kolejny został zrealizowany 100 konkret na 100 dni i , gwarantuje wam, że więcej pieniędzy zostanie wam w portfelach:. Co powiedzą teraz Kodomici tzw. twardy beton PO? ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy, że tych pieniędzy jest coraz mniej i w każdym miesiącu zostaje ich coraz mniej. Kto tu jest Pinokiem Kodomici? Wasz Donek oszukał was naiwnych frajerów.
,, ja zauważyłem swoim portfelu po dojściu do władzy '' -
jak ty tą szkołę ukończyłeś to Bóg jeden wie.
Na pewno ukończyłem więcej niż ty, bo tacy jak ty nie widza lub udają , że nie widzą rosnące ceny i opłaty. Pewnie ukończyłeś SPDZ - to szkoła, która zapewniała ukończenie szkoły podstawowej i uczyła prostych zawodów dla tych, którzy nie byli w stanie ukończyć szkoły podstawowej.
Poznaję cię dziadu po 3 uniwersytetach i synu ślepej matki . Jak ty ćwoku budujesz te zdania ?
Piszesz chyba o sobie. Twoja wiedza to tvn24, bo potrafisz tylko słuchać, z czytaniem ze zrozumieniem masz wielkie problemy nie mówiąc o pisaniu. Ubliżać i wyzywać tylko potrafisz, bo to jest charakterystyczna cecha większości wyborców PO. Jak brakuje wam argumentów to przechodzicie do wyzwisk, zgodnie z tym co kiedyś powiedział Grzegorz Schetyna, ,,a teraz piwnica i ulica". Do tego nadajesz się niestety tylko, bo nic nie potrafisz, a pchasz się na afisz.
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie 4 napisał(a): ALE MIALBYC KREDYT ZZERO TO JAK TO PRZECIEZ GLOSOWALAM ZEBY BYLO ZERO HAHAHAHBolesławiec-themed tours
I MASZ ZERO A NAWET 2, WE ŁBIE I NA KONCIE.
~~J23 napisał(a): "Kolejna skandaliczna uwaga senatora Macieja Kopca. Członek koalicji Tuska stwierdził właśnie, że Śląsk był (a może i jest?) pod „polskim zaborem”. Przy okazji takich wybryków odżywa pytanie: czy popierani przez Platformę i Lewicę ślązakowcy są pod odpowiednim nadzorem naszych służb?"
....wPolsce24...
~~Jurek napisał(a): Z danych Głównego Urzędu Statystycznego wynika, że wynagrodzenia stale rosną. Rośnie też płaca minimalna. Od stycznia 2025 r. wynosi 4666 zł brutto. Brawo Premier Tusk , brawo koalicja 15X.
GUS podaje że za rządów Jarosława Kaczyńskiego ; w 2023 r. w porównaniu do 2022 r. zasięg skrajnego ubóstwa wzrósł do 6,6 proc. mieszkańców Polski .Są to w przytłaczającej większości prości ,niewykształceni , umysłowo ubodzy wyborcy PiS.