Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Czas do celi niezalogowany
11 lutego 2025r. o 12:17
To już koniec jarosławie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 12:42
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): nic Luteczku nie napiszę bo PODAWAŁES TU MOJE DANE...;D
to nieprawda Lucuś że powtarzane przez ciebie kłamstwo z czasem nabierze wiarygodności.. nie łudź się tym ...;D

Januszku , nie chcę pisać o tym co miało miejsce około pięć lat temu , ty poza krętactwami i wybielaniem siebie tak jak to
robią dzieci nic więcej nie potrafisz napisać .
Przypomnij sobie na czyje IMIĘ wystawiłeś fakturę , nie było to imię twojej żony , nazwisko takie jak twoje , to jest przyczyną że nie chcę wracać do tematu PODWYKONAWCO .

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 12:42:

~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): nic Luteczku nie napiszę bo PODAWAŁES TU MOJE DANE...;D
to nieprawda Lucuś że powtarzane przez ciebie kłamstwo z czasem nabierze wiarygodności.. nie łudź się tym ...;D

Mogę powtórzyć za tobą , powtarzane przez ciebie przez kilka miesięcy oszczerstwo nigdy nie okaże się prawdą z naciskiem na słowo NIGDY .
Masz szczęście że trafiłeś z twoimi oszczerstwami na mnie , mam litość dla zdziecinniałych staruszków twojego pokroju .

14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 13:40
Zgniłozielony Kosmos, masz bliżniska o takim samym " imieniu i nazwisku" . Januszku blaźnisz się, zapomniałeś z nerwów zmienić pseudonimu, za ilu dziś piszesz Januszku Pajacu.

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 13:32:

Pajac Januszek nieudolny obrońca sam siebie pod kilkoma pseudonimami, Januszku jesteś bardziej prosty jak budowa cepa . Nr. telefonu to nie dane osobowe , nie mam w odróżnieniu od ciebie podpisywać swoje posty imieniem i nazwiskiem , to nie są pełne dane osobowe. Nieuku.

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 13:40:

~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): frajerzyno sam podawałeś tu swoje dane a nawet kilkukrotnie podawałeś tu swój numer telefonu?
Ciekawe że nie odpowiedziałeś jednak na pytanie Janusza po co chciałeś jego dane które napisał ci panM .
Jesteś

Dowód KRETYŃSKICH zachowań Janusza, robisz to Januszku od dawna, pajacu.
~~Złocisty Dereń niezalogowany
11 lutego 2025r. o 14:28
uprzejmości zostały wymienione
14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 14:37
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): widzisz pajacu i kłamco jak się zachowujesz ?
kiedy brak ci argumentacji wracasz do czegoś o czym nie masz bladego pojęcia....a ja ci tego nie zamierzam tutaj tłumaczyć bo to moja prywatna sprawa...

Właśnie dlatego nie odpowiadam na twoje pytania o dane osobowe , ty plotkarzu ile razy pisałeś o mnie mojej rodzinie nie
patrząc na to że to moja i mojej rodziny prywatne sprawy , twoja hipokryzja nie zna granic PANIE KALI .
~~złotkosiu plotkosiu niezalogowany
11 lutego 2025r. o 18:14
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a):
Przypomnij sobie na czyje IMIĘ wystawiłeś fakturę , nie było to imię twojej żony , nazwisko takie jak twoje , to jest przyczyną że nie chcę wracać do tematu PODWYKONAWCO .

A skąd ty wiejski tłuczku wiesz jak ma na imię żona Janusza?
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
11 lutego 2025r. o 20:17
Narkotyki, broń i ładunki wybuchowe
Prokuratura Okręgowa w Katowicach prowadzi śledztwo w tej sprawie. Policjanci zostali przesłuchani 7 lutego i usłyszeli zarzuty dotyczące przekroczenia uprawnień, niedopełnienia obowiązków oraz przestępstw narkotykowych. Sąd zdecydował o ich tymczasowym aresztowaniu na trzy miesiące.
Śledztwo dotyczy zorganizowanej grupy przestępczej, która działała na terenie Opolszczyzny i Górnego Śląska. Wcześniej, we wrześniu, zarzuty postawiono sześciu osobom, w tym innemu policjantowi z Wodzisławia Śląskiego.
Grupa miała wprowadzić na rynek kilkaset kilogramów narkotyków w latach 2020-2022. Podczas działań zabezpieczono także broń, amunicję i ładunki wybuchowe.
~~Lucjan niezalogowany
11 lutego 2025r. o 20:19
~~złotkosiu plotkosiu napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a):

A skąd ty wiejski tłuczku wiesz jak ma na imię żona Janusza?

Wiem bo mi to powiedział PanM
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza