Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 9:13
~~Bura Sanwitalia napisał(a): gdybyś ty chociaż odrobinę liznął zasad pisowni i ortografii nieuku nie pisał byś tu swoich CHistoriii ...(sic!)
więc może nie Jana tu ''nauczaj'' a naukę rozpocznij od siebie...

już gimnazjaliści czwartej, piątej klasy powinni być dla ciebie wzorem do naśladowania ...;D
patentowany nieuku...;D

Najbardziej znane wyrazy bliskoznaczne słowa nieuk to: dziwny czlowiek , obskurant, ćwierćinteligent, matoł, dziwny czlowiek , filister, tuman, głupiec, prostaczek, laik, cieć ... Janusz tu jest coś co charakteryzuje twoją osobowość , wystarczy że znajdziesz błąd we wpisie kogoś kto pisze nie po twojej stronie aby zwyzywać. Po adekwatnej odpowiedzi wrzucisz do kapownika tylko odpowiedź na twoje bezczelne wyzwiska , tak postępują tylko najpodlejsze KANALJE. Kopiuj i wklej do kapownika a tu na forum tłumacz się w twoim stylu, krętactwa masz we krwi . Nie płacz że ciebie zaczepiam , pokazuje kim jesteś.

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 09:13:

Najbardziej znane wyrazy bliskoznaczne słowa nieuk to: dziwny czlowiek , obskurant, ćwierćinteligent, matoł, dziwny czlowiek , filister, tuman, głupiec, prostaczek, laik, cieć ... Tam gdzie moderator wpisał " dziwny człowiek " są słowa - KRE-TYN , IDI-OTA.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grafitowy Ubiorek niezalogowany
11 lutego 2025r. o 10:17
~~Bura Sanwitalia napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bura Sanwitalia napisał(a): PAJACU...;D
a kto wczoraj sam wspomniał o tym kłamliwym grubasie? ...ja ?
ale doceniam to jak mnie teraz określiłeś - fejter to prawie jak ''fajter'' i takim w twoim przypadku pozostanę...;D
tak Lucusiu -pucusiu...
boli cie mój ''kapownik'' bo wiesz że w każdej chwili mogę wkleić to twoje liczne chamskie i wulgarne wpisy...;D
nadal nie wiem o jakie to ''wulgaryzmy'' chodzi ale domyślam się że te błagania o bana dla mnie były skierowane przez altera i ''miss wiedzy i uczuć ''...zresztą to jeden ''wuj''...;D
co ty nie powiesz????? wyrzuciłeś kartkę z MOIMI DANYMI i numerem telefonu?
a kiedyś pisałeś tu że podobnie wyrzuciłeś mnie ze swojego telefonu i ...po jakimś czasie zadzwoniłeś ...HAHAHAHAHAH
CIEKAWE JEST JEDNAK TO ŻE MIAŁEŚ KARTKĘ Z MOIMI DANYMI...
OD KOGO I PO CO CI ONE BYŁY POTRZEBNE?

masz rację ...nigdy z kimś takim jak ty nie będzie zgody bo ty prędzej czy później każdego ''sprzedasz''...;D

Kapusiu , potrzebujesz recepty na twojej dolegliwości , zgłoś się do specjalisty.
Bawię się z Jsnuszkiem w oczekiwaniu na sukcesy koalicji 13 grudnia.

widzisz pajacu ja w prosty sposób można cię zgasić?
a za jakiś czas łgarzu napiszesz że odpowiadasz na pytania...;D
dlaczego nie cytujesz moich wpisów z tymi wyimaginowanymi przez siebie ''wulgaryzmów''?
dlaczego nie odpowiadasz skąd miałeś tą karteczkę z moimi danymi i po co ci one były?
przyznałeś że miałeś dostęp do moich danych...tego już nie wymażesz ''gumką''...;D

jesteś i pozostaniesz łgarzem pajacu...

A ty ruska onuco itluczek kartoflany
~~Platynowy Ziarnopłon niezalogowany
11 lutego 2025r. o 10:31
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bura Sanwitalia napisał(a): jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?

~~Bura Sanwitalia napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwna Kolkwicja napisał(a): no to ty nie tylko nie jesteś bystry ale jesteś pospolitym łgarzem...
podawałeś tu moje dane i w odpowiednim czasie ktoś ci to przypomni ...

wtedy ciebie sprowadzi na ziemię bo ja na tą chwilę skutecznie oduczyłem cię chamskich wyzwisk...

Takiej odpowiedzi mogłem się spodziewać po oszczercy i mitomanie .
Dziękuję za komplement , każdego można coś nauczyć i czegoś oduczyć , nie dotyczy to tylko ciebie - " Bolecnauto " , twoich genów nie da się zmienić , urodziłeś się chamem i chama odprowadzą na wieczny spoczynek .
Ja jestem wiejskim chamem a ty współczesnym chamidłem - " . Dzisiejszy cham to często człowiek wykształcony, ale ordynarny i niekulturalny. Taki człowiek zachowuje się niewłaściwie, obrażając innych ludzi swoją postawą, gestami i słowami." Tylko dwa słowa z tej reguły nie pasują do ciebie " człowiek wykształcony " . Miłego dnia .

fantazjujesz chłopku roztropku ...
gdzie widzisz jakieś ''oszczerstwa'' u mnie?...napisz...
ale o swoim grubasie ,''fałszywym człowieku'' idealnie pasującym do ciebie nic nie piszesz...to on przepraszał tu pomawianą kobietę a druga osoba zapowiadała mu że za oszczerstwa skieruje sprawę do sądu...pamiętasz co ci mówiłem kiedy to w swoich ''chocholim tańcu'' sam do mnie zadzwoniłeś pieprząc coś tam o twojej ''walce'' o demokrację?....pajacujesz dwulicowcu i od tego nigdy się nie uwolnisz...;D

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi według ciebie wulgaryzmami czy wyzwiskami ?
dawaj miękiszonie...ja ci wkleję kopie twoich chamskich wpisów i je porównamy...;D

tak Lucusiu....oduczyłem cię chamstwa które tu stosowałeś na forum i już nie kozaczysz ale chamstwa życiowego cię nie oduczę i nawet nie zamierzam bo w twoim przypadku to ''orka na ugorze''...;D

jeszcze raz powtarzam- gdzie ta list z moimi …
„gdzie ta lista” było by poprawniej …
lecz jak można poprawiać mecenasa ….??

Lucusiu ty chamię twoje dane rzuciłem na internet niech pozyskuja ...a i agenta bezpieki

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 11:33
~~Platynowy Ziarnopłon napisał(a): Lucusiu ty chamię twoje dane rzuciłem na internet niech pozyskuja ...a i agenta bezpieki

Przeczytaj co napisałeś , ja wyraźnie napisałem,- NIE WRZUCIŁEM DANYCH PERSONALNYCH Janusza, liczyłem że to zamknie temat, co zrobił Janusz, zwyzywał mnie od łgarzy, moja odpowiedź nie była taką jaka by jemu odpowiała , Jakbyś taki tekst skierował przeciwko jemu z błędem zwyzywaby ciebie od nieuków.

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 11:27:

Też zrobiłam błąd, jak byś, czas na wyzwiska przez Janusza od nieuków.

Dopisane 11.02.2025r. o godz. 11:33:

~~Platynowy Ziarnopłon , jak ci ulży i masz taką potrzebę podaj moje dane osobowe . Co ja zrobię , zadam pytanie dlaczego to zrobiłeś, od twojej odpowiedzi uzależnione byłaby dalsze postępowanie.
~~Zgniłozielony Kosmos niezalogowany
11 lutego 2025r. o 11:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowy Ziarnopłon napisał(a): Lucusiu ty chamię twoje dane rzuciłem na internet niech pozyskuja ...a i agenta bezpieki

Przeczytaj co napisałeś , ja wyraźnie napisałem,- NIE WRZUCIŁEM DANYCH PERSONALNYCH Janusza, liczyłem że to zamknie temat, co zrobił Janusz, zwyzywał mnie od łgarzy, moja odpowiedź nie była taką jaka by jemu odpowiała , Jakbyś taki tekst skierował przeciwko jemu z błędem zwyzywaby ciebie od nieuków.

łżesz Lucuś ...
i nie czytasz ze zrozumieniem tego co ci piszę ...wrzucałeś tu moje dane a jak masz problem ze zrozumieniem i przypomnieniem sobie tego to kto wie czy niedługo się nie dowiesz jak ci ktoś to przypomni ...
dlatego tu nie było WYZWISKO tylko stwierdzenie faktu ...
jesteś nieukiem walącym rażące błędy ortograficzne więc jak inaczej cię nazywać?...mistrzem słowa i ortografii? ;D
~~ciekawski niezalogowany
11 lutego 2025r. o 11:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowy Ziarnopłon napisał(a) Dopisane 11.02.2025r. o godz. 11:33:
~~Platynowy Ziarnopłon , jak ci ulży i masz taką potrzebę podaj moje dane osobowe . Co ja zrobię , zadam pytanie dlaczego to zrobiłeś, od twojej odpowiedzi uzależnione byłaby dalsze postępowanie.

Po co ktokolwiek ma to robić jak ty frajerzyno sam podawałeś tu swoje dane a nawet kilkukrotnie podawałeś tu swój numer telefonu?
Ciekawe że nie odpowiedziałeś jednak na pytanie Janusza po co chciałeś jego dane które napisał ci panM .
Jesteś facet beznadziejny .
~~ niezalogowany
11 lutego 2025r. o 11:43
Lucek nie oburzaj się kiedy ktoś cię określi nieukiem bo to prawda ale jak ma się czuć ktoś kogo wyzywałeś od ciot czy pedałów? Jesteś chamem i finito .
14240
M21W2
11 lutego 2025r. o 11:46
~~Zgniłozielony Kosmos napisał(a): łżesz Lucuś ...
i nie czytasz ze zrozumieniem tego co ci piszę ...wrzucałeś tu moje dane a jak masz problem ze zrozumieniem i przypomnieniem sobie tego to kto wie czy niedługo się nie dowiesz jak ci ktoś to przypomni ...
dlatego tu nie było WYZWISKO tylko stwierdzenie faktu ...
jesteś nieukiem walącym rażące błędy ortograficzne więc jak inaczej cię nazywać?...mistrzem

Nie napiszę kim ty jesteś, zapytam po raz kolejny, co napiszesz jak okaże się że to nie ja podałem twoje dane. Kim jesteś można poczytać w temacie o koalicji 13 grudnia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza