~~Krwawosina Poziomka niezalogowany 30 marca 2025r. o 23:18
wiejski chamie wyzywałeś tu innych od ,,szczekających kundli''
Wyzywałeś do czasu jak w końcu Jan ustawił cię do pionu i teraz już nie jesteś taki hardy.
Jan do pionu może Biedroniowi postawić …
gdzie wyrok skazujący za wrażliwe ..??
szamotał się jak Lis w sidłach … straszył że zniszczy
Przemka , Lucka i brzydko nazywanego przez „tępotę życiową” Folksdojcza
uważasz zakapowanie na policji pokazuje Jasia
w świetle „bohatyra” , pokazało jego słabość
cieniasek taki sam jak ty autorze
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 31 marca 2025r. o 6:20
stoisz w kącie na baczność i nic już tego nie zmieni ..
więc nie podnoś tu lamentów o tym że określa się tu ciebie ''folksdojczem'' skoro twój chamski brat określa mnie i innych ''komuchami''....chyba nie zaprzeczysz że nie używał takich określeń...
zresztą u ciebie i to jest możliwe...
tu Jurusiu -pucusiu nie chodzi o żadne jak to określasz ''zniszczenie'' tylko pokazanie jakim fałszywcem jest Lucuś...że w imię jakichś swoich ''interesików'' będzie otwarcie łgał i otwarcie ''sprzeda'' wszystko i wszystkich ...
i jak zwykle popierdujesz o ''zakapowaniu'' a przecież pisałem tu ostrzeżenia jednemu i drugiemu że ich wyzwiska mam gdzieś ale upublicznianie danych to łamanie prawa i kiedyś się doigrają...
do tego nie jest potrzebne żadne bohaterstwo tylko konsekwencja w tym co się mówi i co się później robi...
dzisiaj cała wasza ''trójca święta'' pokornie stoi w kącie i się pręży ważąc słowa bo wiecie że skończyło się tylko grożenie paluszkiem ...;D
a więc siedź cichutko w kąciku i przed lustrem ''pręż muskułki'' bo na mnie to nie robi wrażenia...
zresztą....pozwolisz że ciebie zacytuję...;D
''babskie się nie liczą''...HAHAHAHAHAHA
~~lekarz dyżurny niezalogowany 31 marca 2025r. o 6:34
~~Kasztanowoczerwony Przebiśnieg napisał(a): I kolejny dzionek.
I jaki tam nowy konkret?
Kolejna podwyżka cen prądu, mimo że mamy najdroższy prąd w eurokołchozie.
Spokojnie , gdy alfons zostanie prezydentem , cena prądu spadnie o 30% .Te 125 dni drożyzny , jakoś wytrzymasz , co nie ?
~~Brunatnopopielata Karagana niezalogowany 31 marca 2025r. o 9:05
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
2 godz. 13 min. temu
stoisz w kącie na baczność i nic już tego nie zmieni ..
więc nie podnoś tu lamentów o tym że określa się tu ciebie ''folksdojczem'' skoro twój chamski brat określa mnie i innych ''komuchami''....chyba nie zaprzeczysz że nie używał takich określeń...
zresztą u ciebie i to jest możliwe..
Stanie na baczność jest ci obce , więc napisz jak się to wykonuje , nie odbyłeś służby wojskowej z przyczyn nam tu dobrze znanych , ( tobie było by strach dać broń z ślepakami) , a obrona ojczyzny jest ci obca
„Megalomanie”, z jaką ostrożnością napisałeś ( że określa się tu Ciebie folksdojczem”) , a gdzie odwaga
napisać wprost „ja nazywam cię folksdojczem”
również zwrot „mnie i innych komuchami”
potrzebujesz jak czytam podpórki , każdy wpis
zabezpieczasz „cieniasku” pisowniami bezosobowego
odniesienia , na baczność zostałeś postawiony kilkukrotnie , nie przyjmij za złą monetę napisania prawdy …
Po całokształcie i analizie wpisów twego autorstwa
uznałem ciebie Jasienku za osobę chorą …
A więc bym nie był gołosłowny udowadniając
twoje odnoszenie /postąpienie za nieprawidłowe wobec SP.Piotra vel PzD ( osoby chorej)
biorąc go w obronę , postąpiłem godnie z sumieniem …
Także w stosunku do twojej osoby zaprzestałem ( jako chorej w moich oczach) używać słów które mogły by uderzyć w twoją psychikę , by nie narazić Cię na stres pogarszający dalszy rozwój choroby ….
Wiem , wiem nie potrzebujesz odpowiadać , to twoja bezapelacyjna zasługa uciszenia „tych troje”
tak będzie lepiej brzmiało , i pozytywniej wpłynie na stan zdrowia jego „ekscelencji”
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 31 marca 2025r. o 10:55
nie podniecaj się tu bo jeszcze w gatki popuścisz...;D
a ty gdzie służyłeś?...też może na jakiejś szkółce byłeś jak twój braciszek służący a nawet uczący ''rzołnierzy''(sic!) ;D
ja cię nazwałem ''folksdojczem''?
Dopisane 11.08.2024r. o godz. 08:59:Miłej niedzieli hejterzy .
Mogę napisać w swoim imieniu, żądam podania faktów, co ja pisałem , na której stronie i w jakim temacie.
a co to się stało z twoją i Lucusia ''odwagą'' że teraz trzymacie mordy króciutko i już nie wyzywacie ?
postawiłem was obu w pozycji ''smirna!!! ruki po szwam'' i tak już stoicie bo nie podałem komendy ''spocznij'' ;D
pajacu nadal widzę że masz poważny ''ból dupy'' z tym szmaciarzem...;D
twoją opinię o nim można o kant dupy rozbić bo sędzia miał inny pogląd na tą sprawę....
a jak masz problem by to zrozumieć popytaj o to w swojej ''kancelarii''
tam ci wytłumaczą że szmaciarz dostał to na co zasłużył ...
dlaczego nie wniósł apelacji ?....zabraniałem mu tego?
a ty co?...kiedy ci się zrobiło ciepło koło dupy nie straszyłeś mnie to kolejnymi ''instancjami''?
więc nie pajacuj ....
zresztą co mnie to obchodzi jakiego idio.tę takimi wpisami z siebie robisz...
ja wolałem pojechać do STS-u ,pogadać ze znajomymi , zrobić zakupy ....
marne jest to twoje życie skoro sporo z niego kręci się wokół wspomnień o tamtym padłym chamie...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany 31 marca 2025r. o 11:52
17 lutego 2023r. o 9:13
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 17:39
PanM , Drogi Lucjanie ,
ale jako przyzwoity obywatel zraził do siebie już chyba wszystkich razem z własnymi dziećmi ... oprócz syna Ho..r...u...sa :D
dlatego taki dzisiaj hardy z pismem obrazkowym , sfrustrowany mechanik , ale to tylko insynuacja :)
Ja cham i prostak , obsługa betoniary , kmiot i złodziej chciałbym spytać publicznie PanaM , czy to wiertło , które kupiłem nadal leży tam gdzie je zostawiłem na posesji PanaM ?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.