Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Tabaczkowy Kaczeniec niezalogowany
31 marca 2025r. o 11:53
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany

a jak masz problem by to zrozumieć popytaj o to w swojej ''kancelarii''
tam ci wytłumaczą że szmaciarz dostał to na co zasłużył ...
dlaczego nie wniósł apelacji ?....zabraniałem mu tego?
a ty co?...kiedy ci się zrobiło ciepło koło dupy nie straszyłeś mnie to kolejnymi ''instancjami''?

do kancelarii, policji i sądu , ty biegasz , mi to niepotrzebne , jak trzeba być ograniczonym by nie znać procedur , by przekazać sprawę do następnej instancji, trzeba najpierw w pierwszej instancji
przegrać , a tobie zwieracze się zacisnęły , i po sprawie ..!
Tłumaczyłem nie ten kaliber , a jak wyżej napisałem
litość nad chorymi jest cechą pozytywną…
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawa Miodunka niezalogowany
31 marca 2025r. o 11:57
Tramp to jest konkreciarz ,albo metake ziem gładkich ,albo sankcje wtórne .Panie Gwidała ma pan przepustkę na dach UM ,wejdź pan tam i o jeden krok za dalelo
~~Czerwonobrunatna Mięta niezalogowany
31 marca 2025r. o 12:03
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dzisiaj cała wasza ''trójca święta'' pokornie stoi w kącie i się pręży ważąc słowa bo wiecie że skończyło się tylko grożenie paluszkiem ...;D

Czegoś tu nie rozumiem , groziłeś tylko paluszkiem ? , pisałeś że zgłosiłeś na policję .
Groziłeś sądem , pisałeś że masz dowody na Lucjana .
Jak widzę teraz to ty spuściłeś z tonu .
Byłeś na policji czy jesteś tak wiarygodny jak Tusk ze swoimi 100 konkretami .
31 marca 2025r. o 12:03
tak...masz rację ...
bo byle szmaciarz nie będzie tu publikował moich danych...
rozumiesz co mam na myśli?

ty ty musiałeś nieźle spinać poślady kiedy pisałem o tym że będę się starał to wyjaśnić i wcieliłeś się tu w rolę domorosłego ''mecenasika''...;D
źle trafiłeś bo okazuje się trafiłeś na gruby kaliber ...;D

a że taki Lucuś wie że ''dał tu dupy'' o czym piszę otwarcie i wiem że właśnie dlatego teraz ''dyga'' podobnie jak wasz gruby obleśniak jesteście teraz cisi ,,spolegliwi bo skutecznie z was spuściłem parę...
koniec waszego prostackiego chamstwa...
koniec...teraz jesteście tacy...

---------------------------------------;D
31 marca 2025r. o 12:14
~~Czerwonobrunatna Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): dzisiaj cała wasza ''trójca święta'' pokornie stoi w kącie i się pręży ważąc słowa bo wiecie że skończyło się tylko grożenie paluszkiem ...;D

Czegoś tu nie rozumiem , groziłeś tylko paluszkiem ? , pisałeś że zgłosiłeś na policję .
Groziłeś sądem , pisałeś że masz dowody na Lucjana .
Jak widzę teraz to ty spuściłeś z tonu .
Byłeś na policji czy jesteś tak wiarygodny jak Tusk ze swoimi 100 konkretami .

pisałem że ostrzegałem i groziłem paluszkiem...
kiedy miarka się przebrała w w głupocie brnęliście coraz dalej zgłosiłem to na Policję...
tak ...sąd to przecież konsekwencje zgłoszenia...co w tym dziwnego?
ja nie spuściłem z tonu bo przecież piszę że mam dowody na to jak Lucunia łamał tu prawo...

podałem tu przecież numer sprawy ...nie pamiętasz?...przypomnieć? ;D

ty pieprzysz mi o ''wiarygodności''?
a Lucuś jak tu zrobił z siebie durni.a pisząc że też ma ''25 teczek'' i też ma numer sprawy nadanym przez prokuraturę...

BIERZ SIĘ WIĘC ZA ROBOTĘ...a nie tu wylewasz swoje żale...;D
~~Czarnawy Jaśminowiec niezalogowany
31 marca 2025r. o 13:03
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pisałem że ostrzegałem i groziłem paluszkiem...
kiedy miarka się przebrała w w głupocie brnęliście coraz dalej zgłosiłem to na Policję...
tak ...sąd to przecież konsekwencje zgłoszenia...co w tym dziwnego?
ja nie spuściłem z tonu bo przecież piszę że mam dowody na to jak Lucunia łamał tu prawo...

podałem tu przecież numer sprawy ...nie pamiętasz?...przypomnieć? ;D

ty pieprzysz mi o ''wiarygodności''?
a Lucuś jak tu zrobił z siebie durni.a pisząc że też ma ''25 teczek'' i też ma numer sprawy nadanym przez prokuraturę...

BIERZ SIĘ WIĘC ZA ROBOTĘ...a nie tu wylewasz swoje żale...;D

Kręcisz facet , masz dowody na Lucjana to prosta sprawa , z dowodami do sądu a nie biadolenie
na forum .
Z tego co pamiętam Lucjan pisał że chorych nie podaje się do sądu , chory powinien się leczyć .
Uważam że tobą kieruje obsesyjna nienawiść a to jest poważna choroba .

BIERZ SIĘ ZA LECZENIE , nigdy nie jest za późno .

31 marca 2025r. o 13:31
ty myślisz że mam wpływ na to jak szybko pracują sądy?
ty naiwniaku myślisz że napiszę ci coś więcej?
kiedy przyjdzie pora może sam Lucuś napisze ci coś więcej...;D

napiszę ci tak pajacu...
gdyby Lucuś czuł się mocny i miał cokolwiek na mnie już dawno by dążył do tego by we mnie uderzyć...;D
ale on wie że jest ''przegrywem'' ...;D
przestań bredzić o jakiejś mojej niby ''nienawiści'' do Lucka ...
to oszołom i kłamca i jedyne co mogę czuć do niego to czuć obrzydzenie za chamstwo jakim się tu ''popisywał ''co też czuję , ale nienawiść? ;D

gwarantuję ci że mam się dobrze i nie potrzebuję leczenia ale plantatorek owszem...
powinien korzystać z usług terapeutów bo wielokrotnie mu pisałem że emocje i głupota jaka za tym idzie kiedyś go zgubią...;D
~~Brązowozłota Dalia niezalogowany
31 marca 2025r. o 13:31
I po Januszu pojechali jak po łysej „kobyle”
„Cfaniaczku” duży kaliber to możesz mieć po spotkaniu z Biedroniem … Hahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza