~~Granatowy Kuklik napisał(a): Wiecie o w tym wszystkim jest najgorsze? Że znajdą się tacy, którzy to kupią.
~~Biały Cyprysik napisał(a): Za..dupie
~~Biały Cyprysik napisał(a): Klitki dla szczurów. Na zachodzie przyjmuje się, że dorosły człowiek powinien mieć 60 m kw. a każda kolejna osoba w gospodarstwie domowym minimum 20 metrów. Wtedy jest normalna jakość życia. A Polacy nadal mieszkają w klitkach. I to za gruba forsę kupowanychIle w Bolcu jest kawalerek 24m2?Policz sobie-po 2-3 osoby nawet mieszkają na takim metrażu,a 10 m2 więcej i to dla jednej osoby w bezczynszowym mieszkaniu ma być gorszą akternatywą?Masz 3 kierunki na strefy przemysłowe w tej samej odległości.Bolec-Krzywa i Chojnów i nikt ci nie każe w Amazon dymać.U nas ...e z Bolca na strefe do Wykrot jeżdżą i jak Pan to wytłumaczysz?
Zastosowana autokorekta
~~Bladożółty Wiesiołek napisał(a): Kilka tygodni temu kupiłem mieszkanie w Genui. 80 metrów za 73 tys euro. Taniej niż w gównianym Bolesławcu i okolicach a Genua jest mniej więcej wielkości Wrocławia/poznania. Zastanawia mnie dlaczego ludzie lądują kupę kasy w mieszkania w miejscu, gdzie nie ma żadnej przyszlosci
~~Ryszard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladożółty Wiesiołek napisał(a): Kilka tygodni temu kupiłem mieszkanie w Genui. 80 metrów za 73 tys euro. Taniej niż w gównianym Bolesławcu i okolicach a Genua jest mniej więcej wielkości Wrocławia/poznania. Zastanawia mnie dlaczego ludzie lądują kupę kasy w mieszkania w miejscu, gdzie nie ma żadnej przyszlosci
Italia dobra na wakacje.Tam jest bieda i kraj upada.Jako emeryt mogę tam zamieszkać,ale nie teraz jako młody 30-latek.