~~Popielaty Agrest niezalogowany 28 marca 2024r. o 22:26
Pisdzielce powinni się cieszyć, że nie wszystkie obietnice zostały dotychczas spełnione bo tylko dzięki temu wielu z nich jeszcze jest na wolności .
Ale już nie długo.
~~Polak katolik niezalogowany 28 marca 2024r. o 23:16
Za wszystkie afery , defraudacje kasy państwowej, niszczenie gospodarki, lasów, złodziejstwa i oszustwa, zniszczenie sądownictwa, energetyki wiatrowej, fotowoltaiki itd. zubożenie społeczeństwa, zniszczenie stosunków międzynarodowych, za covid i śmierć tylu ludzi, za drożyznę, za niszczenie kredytobiorców, za chamstwo nieudolność, zniszczenie armii, za kary z UE, za upodlenie ludzi i zniszczenie kraju, zdradę stanu, okradanie i upodlenie ludzi, oszustwa i złodziejstwa na skalę gigantyczna, za zadłużenie kraju na dekady, za biedę i drożyznę bardzo długie więzienie dla wszystkich. Zabrać wszystko im o ich pociotom. Zdelegalizować PiS jako zorganizowana grupę przestepcza i wszyscy pod zwykle sady jako pospolici złodzieje i oszuści , a potem długie odsiadki w ciężkich obozach pracy za miskę ryżu . Oszusci z mafii PiS to najgorszy sort społeczeństwa.
W najczarniejszych obawach nie przypuszczałem, ze to jest tak wroga Polsce partia.
Dodam : konfiskata majątków każdego komu udowodni się korupcję czy okradanie kraju i spółek skarbu państwa, Polaków i to łącznie z żoną i dziećmi. Oczywiście majątku też tego zgromadzonego za granicami kraju . To jest bardzo ważne . Oddzielenie kościoła drastyczne od państwa nawet z zerwaniem konkordatu.
A najgorsze w tym kraju jest to że politycy są bezkarni od ponad 30 lat. Bezkarność plus działa nadal mafia polityczna .
~~Wrzosowa Gazania niezalogowany 29 marca 2024r. o 5:55
Pis chce coś łączyć... No pier dol nąłem ze śmiechu! Won mi z mojego miasta pisowskie kundle! 8 lat złodziejstwa i kurestwa a ci dalej do władzy się pchają!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.