Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
PiS w Bolesławcu: Tusk nie spełnił swoich obietnic. Sarbak chce łączyć pokolenia
~~Kuba niezalogowany
29 marca 2024r. o 10:42
I tutaj,trzeba zauważyć jedna prawodliwość. Wśród komentujących, czy to jednej czy drugiej strony. Brawa za konsekwencje.
1. Jak jest artykuł o PO to " miłośnicy" pis jadą po nich jak po łysej kobyle
2. Jak jest artykuł o Pis to znowu " milosnicy" PO jad po nich tak samo.

To pokazuje nam co się z nami stało jako z ludźmi, jako że społeczeństwem które zamieszkuje ten sam obszar, czasami mieszka obok siebie, chodzi na ten sam płać zabaw z dziećmi, kibicuje tej samej drużynie, chodzi do tej samej restauracji czy kupuje to samo piwo bo mu smakuje. Jesteśmy tacy sami, tak samo Kochamy i tak samo nienawidzimy.
A różni nas tylko to na kogo głosujemy i przez to jesteśmy w stanie się pozabijać. To jest tak przykre z że aż niewiarygodne. Kłócimy sie wyzywamy i robimy to dla ludzi, którzy nie wiedzą nawet o naszym istnieniu!!
" Polak, Polakowi wrogiem" teraz można po części zrozumieć skąd się to wzięło.
Mam tylko nadzieję, że każdy z nas chce tego samego. Życia w szczęściu i spokoju. Wrod ludzi , którzy nie są dla siebie wrogiem. I chce tylko tego, żeby te ich kłótnie na górze nie wpływały na nasze codzienne życie. Pozdrawia..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowy Krwawnik niezalogowany
29 marca 2024r. o 10:45
~~lewak i gender napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Kim trzeba być żeby należeć do PiS lub lub popierać taką organizację! Tych ludzi trzeba piętnować na każdym kroku ! A najlepiej wszystkich na Księżyc z biletem w jedną stronę !!! Może ten młody człowiek się opamięta póki nie jest za późno !

I tutaj jest kolosalna różnica między wyborca PO a Pis. Że strony PO jest ogromna agresja i nienawiść do wyborcy Pis. Z drugiej strony tego nie ma. I pytanie się nasuwa następujące, czy ta nienawiść jest spowodowana? Tylko tym, że ktoś ma inne poglądy nie ja sam? Czy nie na tym polega tak uwielbiana wolnosc i demokracja przez wyborców PO? Czytajca tutaj komentarze, poza wyzwiskami i obrzucaniem drugiej strony błotem. Nie ma żadnych sensownych wyjaśnień ich postępowania. Pis kradł, nie jestem jakiś wielkim sympatykiem Pisu ale obecne 3 komisję śledcze na razie nic nowego nie wniosły, a nawet obiektywnie na to patrzeć coraz bardziej się pogrążają. Nie wiem do czego to wszystko doprowadzi ale ta nienawiść, która narasta między nami Polakami na pewno do niczego dobrego nie zmierza.

,,Ty zdradziecka mordo , gorszy sorcie , elemencie animalny '' , wesołych świąt PiSi wuju .

No i właśnie o takim zachowaniu mowie. Idealne przedstawiłeś jakim jesteś człowiekiem. Bez jakich kolwiek zasad , poza wyzwiskami nie masz nich kompletnie do powiedzenia. Oboje mieszkamy w Bolesławcu lub jego okolicach. Może spotkamy się i na żywo to sobie wyjaśnimy? Zobaczy. Kto i jaka kultura jest się w stanie pochwalić.
29 marca 2024r. o 10:47
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Kim trzeba być żeby należeć do PiS lub lub popierać taką organizację! Tych ludzi trzeba piętnować na każdym kroku ! A najlepiej wszystkich na Księżyc z biletem w jedną stronę !!! Może ten młody człowiek się opamięta póki nie jest za późno !

I tutaj jest kolosalna różnica między wyborca PO a Pis. Że strony PO jest ogromna agresja i nienawiść do wyborcy Pis. Z drugiej strony tego nie ma. I pytanie się nasuwa następujące, czy ta nienawiść jest spowodowana? Tylko tym, że ktoś ma inne poglądy nie ja sam? Czy nie na tym polega tak uwielbiana wolnosc i demokracja przez wyborców PO? Czytajca tutaj komentarze, poza wyzwiskami i obrzucaniem drugiej strony błotem. Nie ma żadnych sensownych wyjaśnień ich postępowania. Pis kradł, nie jestem jakiś wielkim sympatykiem Pisu ale obecne 3 komisję śledcze na razie nic nowego nie wniosły, a nawet obiektywnie na to patrzeć coraz bardziej się pogrążają. Nie wiem do czego to wszystko doprowadzi ale ta nienawiść, która narasta między nami Polakami na pewno do niczego dobrego nie zmierza.

,,Ty zdradziecka mordo , gorszy sorcie , elemencie animalny '' , wesołych świąt PiSi wuju .

Tak na prawdę nie znasz mnie i nie wiesz z kim piszesz. Ja w żadnym wpisie nie obraziłem Ciebie. Dlaczego tylko druga strona jest tak agresywna w swoich wpisach? Skąd u was ta nienawiść? Skąd to wyniosłeś? Tak zostałeś wychowany?
29 marca 2024r. o 10:49

Czekam na dzień, kiedy zniknie anonimowość w pisaniu pewnych rzeczy w internecie i jestem ciekaw ile osób podpisało by się własnym imieniem i nazwiskiem kim jest. Myślę, że dużo z nas zmieniło by o kimś mocno zdanie a i dużo z nas mogło by czasami ugryźć się w język. Bo uważam, że nikt nie lubi być wyzywany i kiedyś skończy się ta bezkarność.
~~Pegazus niezalogowany
29 marca 2024r. o 11:22
Za 8 lat gangsterskich antypolskich zakłamanych i złodziejskich rządów pisu Naród Polski domaga się ROZLICZEŃ. Nie będzie świętych krów.
~~marina niezalogowany
29 marca 2024r. o 11:25
~~Pegazus napisał(a): Za 8 lat gangsterskich antypolskich zakłamanych i złodziejskich rządów pisu Naród Polski domaga się ROZLICZEŃ. Nie będzie świętych krów.

Powiem więcej. Za 25 lat gangsterskich antypolskich zakłamanych i złodziejskich rządów PO-PSL-SLD-PIS-PC-UP-UW etc Naród Polski domaga się ROZLICZEŃ. Nie będzie świętych krów.
~~Anonimowy Czosnek niezalogowany
29 marca 2024r. o 12:01
~~Różowy Krwawnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~lewak i gender napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowy Krwawnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Polak napisał(a): Kim trzeba być żeby należeć do PiS lub lub popierać taką organizację! Tych ludzi trzeba piętnować na każdym kroku ! A najlepiej wszystkich na Księżyc z biletem w jedną stronę !!! Może ten młody człowiek się opamięta póki nie jest za późno !

Czekam na dzień, kiedy zniknie anonimowość w pisaniu pewnych rzeczy w internecie i jestem ciekaw ile osób podpisało by się własnym imieniem i nazwiskiem kim jest. Myślę, że dużo z nas zmieniło by o kimś mocno zdanie a i dużo z nas mogło by czasami ugryźć się w język. Bo uważam, że nikt nie lubi być wyzywany i kiedyś skończy się ta bezkarność.

Pryszczaty waligrucho , to nie są wyzwiska , to cytaty słów twojego guru , oszczanego dziada .Trochę wstyd że ich nie znasz.
~~Brunatnoczarny Głóg niezalogowany
29 marca 2024r. o 12:02
~~marina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pegazus napisał(a): Za 8 lat gangsterskich antypolskich zakłamanych i złodziejskich rządów pisu Naród Polski domaga się ROZLICZEŃ. Nie będzie świętych krów.

Powiem więcej. Za 25 lat gangsterskich antypolskich zakłamanych i złodziejskich rządów PO-PSL-SLD-PIS-PC-UP-UW etc Naród Polski domaga się ROZLICZEŃ. Nie będzie świętych krów.

kto mialby ich rozliczyc milioner Obajtek spi spokojnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy