~~Rdzawa Psianka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Styrakowiec pstry napisał(a): Co ty pieprzysz gościu. Nie zniknął bo jeszcze dzisiaj tu pisał a to niemieckie szczekanie od razu można rozpoznać.
Kundelku Tuskowicza szczekanie to niepodważalnie twoja specjalność ,
a normalnością jest zapytać czy czasem nie popełnili błędu panowie redagujący ten portal , błąd popełniłem jedynie zwracając się do niekompetentnego w każdym calu „Mola książkowego” , a ten „Alpinista Karkonoski” znany z przekręcania i upiększania dodając szczyptę emocji , łapie takich leszczy twego pokroju na swój lep .
Tyle w temacie.
jak ja lubię chwile kiedy w swoim prostactwie umysłowym używasz Lucku tego swojego ulubionego określenia o ''kundlu'' czy ''szczekaniu'' ;D
ale kiedy udzielając ci ADEKWATNEJ -hahahahaha- odpowiedzi zaczynasz tu jęczeć jak to się ciebie obraża...jak hejtuje...
teraz coś tam bredzisz o swoim błędzie i to jest fakt-popełniłeś błąd bo jesteś za bardzo ograniczony i za tępy by
boli cię że sporo czytam?...a tak -bo mnie czytanie w przeciwieństwie do ciebie nie boli...;D wdawać się ze mną w otwartą dyskusję...
dlatego prostaku walisz z tyldy bo strach na jawność na inne postępowanie ci nie pozwala...
podobnie ten ''szupin''...zero konkretów ale lament i sugerowanie adminom ''bana'' ale o podobnym ''banie'' dla Jurusia milczy...
ciekawe dlaczego i jego ''wyeliminowali'' ?...;D