Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Gieroy niezalogowany
25 sierpnia 2024r. o 22:00
Za pis Polak choć próbował wstać z kolan
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gienek niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 13:52
Nie piję,nie palę, żyję bardzo skromnie przy bardzo małej emeryturze, a cholerna Koalicja Osłów nie pozwala mi wstać z kołem. Ten rząd niszczy Polskę. Czy wielu takich jak ja wytrzyma to dłużej ?
~~Śnieżnobiały Ziarnopłon niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 16:38
~~Gienek napisał(a): Nie piję,nie palę, żyję bardzo skromnie przy bardzo małej emeryturze, a cholerna Koalicja Osłów nie pozwala mi wstać z kołem. Ten rząd niszczy Polskę. Czy wielu takich jak ja wytrzyma to dłużej ?

Spytaj kolegów i znajomych ilu z nich na obecną Bandę Czworga głosowało.
Zdziwisz się ilu ich jest, niestety wielu ludzi nie ma zielonego pojęcia o życiu i polityce.
Chyba, że komisje wyborcze zawsze oszukują.
~~Rafał niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 17:29
~~Śnieżnobiały Ziarnopłon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): Nie piję,nie palę, żyję bardzo skromnie przy bardzo małej emeryturze, a cholerna Koalicja Osłów nie pozwala mi wstać z kołem. Ten rząd niszczy Polskę. Czy wielu takich jak ja wytrzyma to dłużej ?

Zdziwisz się ilu ich jest, niestety wielu ludzi nie ma zielonego pojęcia o życiu i polityce.

Nikt nie przyzna się, że głosował na Koalicję 4 Pazernych , bo teraz tego się wstydzi. Obiecali wiele , naród im uwierzył, i co ? Guzik.
~~Teo niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 17:41
Nikt Ci tyle nie da co ja mogę Ci obiecać.

Obiecać to można dziecku, jak często zapomina co chciało 10 minut temu i to do pewnego wieku bo później szybko się połapie. No i ksiądz Ci może obiecać, że pójdziesz do nieba jak będziesz dawał godziwe datki.
Jechałem wczoraj S3 i muszę powiedzieć, że PiS zrobiło ładną drogę.
Niestety dla mnie PiS to nieuczciwa partia. Trochę zrobili, oczywiście za moje pieniądze a resztę z naszej wspólnej kasy sobie przytulili i swoim kolesiom przyznali.
~~Ołowianoszary Bodziszek niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 21:16
~~Rafał napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Śnieżnobiały Ziarnopłon napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): Nie piję,nie palę, żyję bardzo skromnie przy bardzo małej emeryturze, a cholerna Koalicja Osłów nie pozwala mi wstać z kołem. Ten rząd niszczy Polskę. Czy wielu takich jak ja wytrzyma to dłużej ?

Nikt nie przyzna się, że głosował na Koalicję 4 Pazernych , bo teraz tego się wstydzi. Obiecali wiele , naród im uwierzył, i co ? Guzik.

~~Rafał napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gienek napisał(a): Nie piję,nie palę, żyję bardzo skromnie przy bardzo małej emeryturze, a cholerna Koalicja Osłów nie pozwala mi wstać z kołem. Ten rząd niszczy Polskę. Czy wielu takich jak ja wytrzyma to dłużej ?

od kiedy pamiętam to zawsze obiecali ,
tamci kręcili lody i nam coś skapło
a teraz nima pinindzy ,jakbym Donalda słyszał
~~archiwista niezalogowany
26 sierpnia 2024r. o 22:24
~~Rafał napisał(a):

Nie muszą, bo POzowali q*** przed wyjazdem na marsz miliona serc,herr donalda, wystarczy wejść w galerię z tego wydarzenia
~~Brunatna Facelia niezalogowany
27 sierpnia 2024r. o 13:27
To nie forum dla pisowców będących w konfederacji z popaprańcami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.